MasterChef 5: Η Μαργαρίτα επέστρεψε στη Λέσβο και ο κόσμος την υποδέχθηκε πανηγυρικά (video)

MasterChef 5: Η Μαργαρίτα επέστρεψε στη Λέσβο και ο κόσμος την υποδέχθηκε πανηγυρικά (video)

Η νικήτρια του reality μαγειρικής ταξίδεψε στον τόπο καταγωγής της.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αναδείχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα νικήτρια του MasterChef 5 με τη συγκίνησή της να είναι εμφανής στον τελικό του παιχνιδιού. Η 27χρονη είναι, άλλωστε, η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το reality μαγειρικής και μόνο αυτό ήταν αρκετό για να την κάνει να συγκινηθεί και να χαρεί απεριόριστα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, η Μαργαρίτα δεν έμεινε σχεδόν καθόλου στην Αθήνα. Αποφάσισε να ταξιδέψει στον τόπο καταγωγής από την πλευρά του μπαμπά της, τη Λέσβο, όπου και την υποδέχθηκε πλήθος κόσμου.

Έχεις αντιληφθεί το ρεκόρ που έκανε η Μαργαρίτα μετά το MasterChef; Δες εδώ!

Η επιστροφή στη Μυτιλήνη

Η Μαργαρίτα επέστρεψε στη Λέσβο τη Δευτέρα. Εκεί είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να την υποδεχθεί, φίλοι, αλλά και ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, με τη σύζυγό του. Τα «συγχαρητήρια», τα όμορφα λόγια και οι ανθοδέσμες δεν έλειψαν κάνοντας τη Μαργαρίτα να λάμπει από χαρά.

Η νικήτρια του MasterChef 5 ήθελε να ταξιδέψει στη Λέσβο και συγκεκριμένα στη Σκάλα Καλλονής, όπου και μεγάλωσε, για να ευχαριστήσει τον κόσμο που τη στήριζε όλους αυτούς τους μήνες που διαγωνιζόταν στο reality μαγειρικής του Star. «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στο νησί μου… Μόνο λόγια χαράς έχω να πω και λόγια ωραία για το νησί μου. Τίποτα άλλο», ακούγεται να λέει η Μαργαρίτα στο βίντεο.



Η νίκη στο MasterChef

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αναδείχθηκε νικήτρια του φετινού MasterChef με το Twitter να κάνει πάρτι για αυτήν την επιτυχία της. Άλλωστε, η παίκτρια αγαπήθηκε από το κοινό από την αρχή του reality μαγειρικής και ήταν από τις λίγες διαγωνιζόμενες που δεν ενεπλάκησαν σε τσακωμούς και ίντριγκες μέσα στο παιχνίδι.

Τα πιάτα της πάντα ξεχώριζαν για το food styling, αλλά και για τη γεύση τους με τη Μαργαρίτα να δέχεται το ένα θετικό σχόλιο μετά το άλλο από τους τρεις κριτές.

Η 27χρονη παίκτρια έφτασε στον τελικό μαζί με τον Διονύση Σαρακίνη με την ίδια να επικρατεί με οκτώ στα δέκα έναντι του αντιπάλου της που έλαβε βαθμολογία επτά στα δέκα. Κέρδισε, λοιπόν, το έπαθλο των 50.000 ευρώ, αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο… Θυμήσου ότι είχε κερδίσει και ένα silver award με έπαθλο 10.000 ευρώ, οπότε στο σύνολο η Μαργαρίτα έλαβε το ποσό των 60.000 ευρώ.

Πώς θα τα αξιοποιήσει; Όπως η ίδια έχει δηλώσει σίγουρα θα χρησιμοποιήσει κάποια χρήματα για τον γάμο της με τον αγαπημένο της, Χρήστο. Όμως, σε συνέντευξή της είπε πως ανάμεσα στους στόχους της είναι η δημιουργία ζαχαροπλαστείου. Σε πρώτη φάση, βέβαια, θέλει να αποκτήσει παραπάνω γνώσεις και εμπειρία πίσω από τους πάγκους της κουζίνας.

https://www.instagram.com/p/CP6LhPjKokG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο έρωτας με τον Χρήστο

Η Μαργαρίτα μιλούσε συχνά στην κάμερα του reality μαγειρικής για τον αγαπημένο της, Χρήστο. Είχε δηλώσει πολλές φορές ότι ανυπομονεί να παντρευτούν και ότι τον λατρεύει. Μάλιστα, όταν κέρδισε το silver award και τα 10.000 ευρώ δήλωσε on camera ότι επιτέλους βρήκε τα χρήματα για να κάνει τον γάμο των ονείρων της.

Και μπορεί αυτήν τη στιγμή ο σύντροφός της να βρίσκεται μακριά της, όμως η αγάπη τους καλά κρατεί. Ο Χρήστος εργάζεται στη Μύκονο, οπότε δεν μπορούσε να είναι μαζί με τη Μαργαρίτα στο ταξίδι της στη Λέσβο. Μέσα από το Instagram, όμως, φροντίζει να δείχνει την αγάπη του για το κορίτσι του κάνοντας τρυφερά Insta Stories. Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις περισσότερα!