Η Chrissy Teigen ξανά στο Instagram: «Ντρέπομαι για όσα έκανα»

Η Chrissy Teigen ξανά στο Instagram: «Ντρέπομαι για όσα έκανα»

Το μοντέλο ζητά συγγνώμη για το bullying που έκανε στο Twitter.

Μετά από σχεδόν έναν μήνα απουσίας από το Instagram η Chrissy Teigen επέστρεψε και πάλι με πλήρως απολογητική διάθεση. Το μοντέλο δημοσίευσε ένα post με ένα μακροσκελές κείμενο ζητώντας συγγνώμη για το cyberbullying που έκανε ανάμεσα σε πολλούς και στην Courtney Stodden.

Η πρώτη «συγγνώμη» για το bullying στο Twitter

Η τηλεπερσόνα των ΗΠΑ, Courtney Stodden, κατηγόρησε σε συνέντευξή της την Teigen ότι την παρενοχλούσε online όταν ήταν έφηβη, προσβάλλοντάς τη και φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να την προτρέψει να αυτοκτονήσει.

Μέσα στον Μάιο η Chrissy Teigen είχε κάνει ορισμένα tweets στα οποία ζητούσε δημόσια συγγνώμη από τη Stodden.Τότε, εκείνη είχε δεχθεί τη «συγγνώμη» αφήνοντας αιχμές, όμως, ότι η Teigen προχώρησε σε αυτήν την κίνηση για να μην αμαυρωθεί η φήμη της.

Παρεμπιπτόντως έχεις δει το σπίτι της Teigen; Απλά δεν υπάρχει!

Η μακροσκελής ανάρτηση και η επιστροφή στο Instagram

Η Chrissy Teigen, μετά από σχεδόν έναν μήνα απουσίας από το Instagram, επέστρεψε τη Δευτέρα με μια μακροσκελή ανάρτηση για το bullying που έκανε στο Twitter. «Το ξέρω. Τόσο καιρό ήμουν ήσυχη και κανένας δεν ήθελε να ακούσει για εμένα, αλλά θέλω να ξέρετε ότι έκατσα στη γωνία μου και τιμωρήθηκα. Έκατσα και σκέφτηκα όλα όσα έκανα», λέει στο post της.

https://www.instagram.com/p/CQG-1eyNHvE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και συνεχίζει: «Δεν έχει περάσει ούτε μέρα, ούτε ένα λεπτό που δεν έχω νιώσει μετανιωμένη για όλα όσα είπα στο παρελθόν. Ντρέπομαι για τα απαίσια tweets που έκανα. Όσο τα έβλεπα και καταλάβαινα ότι έχω πληγώσει κόσμο, σταμάτησα και αναρωτήθηκα: πώς μπόρεσα να το κάνω αυτό;».



Στη συνέχεια, μίλησε για το bullying στη Stodden, λέγοντας: «Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη σε ένα πρόσωπο, αλλά υπάρχουν κι άλλοι στους οποίους οφείλω τη συγγνώμη μου. Θέλω να προσεγγίσω προσωπικά όσους προσέβαλα».