Ειρήνη Στεριανού: Η παίκτρια που γνώρισες στο GNTM έγινε ξανθιά και είναι αγνώριστη

Ειρήνη Στεριανού: Η παίκτρια που γνώρισες στο GNTM έγινε ξανθιά και είναι αγνώριστη

To μοντέλο έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και δεν θυμίζει σε τίποτα το παλιό της look.

Είναι νέα, όμορφη και άκρως εντυπωσιακή. Έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο πρώτο GNTM όπου κατάφερε να ξεχωρίσει και να μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας για τις αναλογίες αλλά και το...κούρεμά της. Ο λόγος για την Ειρήνη Στεριανού, το μοντέλο από την Λέσβο που έγινε viral για το κλάμα της, αγαπήθηκε από τον κόσμο και έφτασε επάξια στο top 10 του ριάλιτι μοντέλων.

https://www.instagram.com/p/CGC9MS8lrkx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το GNTM, το κούρεμα και η επόμενη ημέρα

Το νεαρό μοντέλο ήταν από τα φαβορί του πρώτου GNTM ωστόσο κατάφερε και έφτασε μέχρι την τελική δεκάδα. Η αλλαγή στην εμφάνισή της ήταν τεράστια αφού το beauty team του ριάλιτι αποφάσισε να της κάνει ένα pixie cut κούρεμα αλά Rihanna, κάτι το οποίο της στοίχισε πολύ και την έκανε viral.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τι ενώνει την Ειρήνη Στεριανού με την Kim Kardashian

https://www.instagram.com/p/BqsQH2Pl6cu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Eιρήνη άλλαξε πρόσφατα τα μαλλιά της και έγινε κατάξανθη. Η εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτα το μελαχρινό κορίτσι του GNTM αφού είναι πλέον αγνώριστη. Μπορεί να μην την έχουμε συνηθίσει ακόμη πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το νέο της look της δίνει άλλο αέρα και της ταιριάζει πολύ.



Μετά την αποχώρησή της, η Ειρήνη έκανε αρκετές φωτογραφήσεις- καμπάνιες και αργότερα στράφηκε προς την υποκριτική. Πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση "Ακραίο ερωτικό πάθος" και συνέχισε παράλληλα να εργάζεται ως μοντέλο-influencer. Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί της για να μάθουμε πώς πηρε την γενναία απόφαση να αλλάξει τα μαλλιά της σε ξανθό πλατινέ κι εκείνη μας έδωσε μετά χαράς την απάντηση.

«Πάντα μου άρεσαν οι αλλαγές. Ήθελα εδώ και αρκετό καιρό να γίνω ξανθιά και να επιστρέψω στα φυσικά μου χρώματα. Το φυσικό μου είναι καστανόξανθο ωστόσο τα τελευταία χρόνια ήμουν μελαχρινή. Σκέφτομαι να κρατήσω το ξανθό, μου αρέσει πολύ, γράφει καλά στον φακό και θεωρώ ότι μου ταιριάζει», μας είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Στεριανού.

https://www.instagram.com/p/CN4jzlcAWM8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή φωτογραφιών: @eirini_sterianou

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές ακόμη φωτογραφίες της κατάξανθης πλέον Ειρήνης.