Ηρακλής Τσουζίνοφ- GNTM: Παραδέχθηκε τη σχέση του με τη Μαρινέλα και η πρώην του αντέδρασε

Ηρακλής Τσουζίνοφ- GNTM: Παραδέχθηκε τη σχέση του με τη Μαρινέλα και η πρώην του αντέδρασε

Λύθηκε το μυστήριο στη σχέση του με την πρώην συμπαίκτριά του.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ ήταν ο νικητής του GNTM3 και ένας από τους διαγωνιζόμενους που μπήκε στο παιχνίδι και εντυπωσίασε τους κριτές από την πρώτη στιγμή.

Μπαίνοντας στο σπίτι του GNTM, ο Ηρακλής ήταν σε σχέση με την Αγγελική Κάτρη. Μια σχέση, η οποία έληξε αμέσως μετά τη νίκη του Ηρακλή και το τέλος του παιχνιδιού.

Η τελευταία εμφάνιση του Ηρακλή, πάντως, τρέλανε τα πλήθη!

Η επιβεβαίωση της σχέσης με τη Μαρινέλα

Ήδη πριν μπει στο σπίτι του GNTM ο Ηρακλής διατηρούσε δεσμό με την Αγγελική και, μάλιστα, μιλούσε με πολύ τρυφερά λόγια για εκείνη. Μετά τη νίκη του οι δυο τους χώρισαν με τις φήμες να φουντώνουν ότι ο Ηρακλής είναι ζευγάρι με τη συμπαίκτριά του, Μαρινέλα Ζύλα.

https://www.instagram.com/p/CKltcePMq_A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τελικά, μετά από αρκετούς μήνες, ο Ηρακλής σήμερα παραδέχθηκε τον δεσμό του. Μιλώντας στη «Φωλιά των Κου- Κου» και την Κατερίνα Καραβάτου ο Ηρακλής αποκάλυψε ότι είναι ζευγάρι με τη Μαρινέλα.

«Πλέον δεν κρυβόμαστε με την Μαρινέλα, κάνουμε ό,τι θέλουμε και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Θα τη φιλήσω έξω, γιατί πραγματικά δεν θέλουμε να κρύψουμε κάτι. Ισχύει ότι αν το λέγαμε από την αρχή δεν θα υπήρχε αυτό το κυνήγι. Ακόμη υπάρχει το σασπένς, ο κόσμος θέλει να μάθει αν είμαστε μαζί, τραβάνε με τα κινητά φωτογραφίες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Σκέφτεσαι ότι είσαι με έναν άνθρωπο που δεν κομπλάρει και μπορεί να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα. Δύο μυαλά καλύτερα από ένα. Όταν την είδα είπα πολύ όμορφη κοπέλα και λέω εντάξει όπως κάτσει, εγώ θα είμαι ο εαυτός μου. Με τη Μαρινέλα γίναμε ζευγάρι μετά το GNTM, δεν ήξερα τι γίνεται, ήμουν πολύ μπερδεμένος, ήμουν σε ένα πειραματικό στάδιο».



Η αντίδραση της Αγγελικής στη νέα σχέση του Ηρακλή

Μετά τη νίκη του από το GNTM ο Ηρακλής αποκάλυψε ότι χώρισε από τη σύντροφό του. Τότε, είχε πει ότι είναι πολύ μπερδεμένος με όλες τις αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή του και θέλει χρόνο, ενώ έσβησε και όλες τις κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram.



«Η Αγγελική λογικά σκέφτεται τα καλύτερα, θέλω να πιστεύω ότι με στηρίζει, αλλά πλέον δεν κρατάει τον τίτλο της κοπέλας μου γιατί “τα σπάσαμε”. Απλά αυτήν τη στιγμή θέλω να αφοσιωθώ στα επαγγελματικά κι όχι στα προσωπικά», ανέφερε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, λίγη ώρα μετά τη νίκη του στο GNTM 3.

Η σχέση αυτή φαίνεται πως «πείραξε» την Αγγελική, η οποία με post στο Instagram της έδειξε την έντονη ενόχλησή της.