Αγγελική: H Τζένη ψάχνει τα κοσμήματα, ο Στέφανος γίνεται έξαλλος και το Τwitter τους αποθεώνει

Αγγελική: H Τζένη ψάχνει τα κοσμήματα, ο Στέφανος γίνεται έξαλλος και το Τwitter τους αποθεώνει

Το twitter «ξεσπάθωσε» και τα σχόλια των φανατικών οπαδών της σειράς ήταν γι΄ακόμα μια φορά επικριτικά.

Οι εξελίξεις τρέχουν καθώς η σειρά του Alpha «Αγγελική» φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της.

Στο χθεσινό επεισόδιο η ένταση του Παύλου και η επίθεσή του πρώτα στον αδερφό του, Νικόλα, και μετέπειτα στην Τζένη, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter. Οι fans της σειράς ήταν αμείλικτοι απέναντι στον ήρωα, υπερπασπίζοντας με ένταση την Τζένη (Νάντια Μπουλέ).


https://www.instagram.com/p/CQIjK_Ll1Pz

Στο σημερινό επεισόδιο βλέπουε τον Δημήτρη να γίνεται έντονος με την Κατερίνα στην προσπάθειά του να καταλάβει τι έχει συμβεί μεταξύ αυτής και του Μιχάλη.

Το spoiler το διάβασες; Η δολοφονία που σοκάρει και ο άνθρωπος-έκπληξη που μπαίνει στη σειρά

Η Αθηνά προσπαθεί να πάρει με τον καλό τον Νικόλα για το θέμα του Παύλου ώστε να τον αποτρέψει να καταθέσει υπέρ τη Σοφίας αλλά συνειδητοποιεί ότι πλέον δεν μπορεί να τον ελέγξει.Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση του Στέφανου και να αναλάβει την διοίκηση της επιχείρησης, πράγμα που ξαφνιάζει τους πάντες αφού εδώ και καιρό είχαν πάρει την απόφαση να φύγουν οικογενειακώς.


https://www.instagram.com/p/CQL_nPnFRKP

Την ώρα που όλη η οικογένεια βρίσκεται στο πικ νικ για τα γενέθλια της Δανάης, η Αγγελική στέλνει τη Τζένη να ψάξει ανενόχλητη στο σπίτι των Αργυρών με σκοπό να βρει τα τρόπαια του Δημήτρη.

Ένα τηλεφώνημα όμως από τον γνωστό της Αθηνάς στην αστυνομία, τους ανατρέπει τα σχέδια.

Τα tweets για τη Τζένη και τον Στέφανο δίνουν και παίρνουν στο twitter... Δες και μόνη σου στην gallery που ακολουθεί...

DPG Network