Ο David Beckham και το multitasking

Ο David Beckham και το multitasking

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής φαίνεται πως προσπαθεί να αποκτήσει τον τίτλο του τελειότερου άντρα εκεί έξω. Και είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Είναι ένας από τους διασημότερους και πιο καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, το όνομα και η εμφάνισή του πουλάνε από μόνα τους από ρούχα και αρώματα μέχρι αυτοκίνητα και αναψυκτικά, η οικογένειά του φτάνει σε φήμη και δόξα αυτή του Μπάκιγχαμ και είναι περήφανος πατέρας τεσσάρων, πλέον, παιδιών. Εκεί όμως που οι περισσότεροι άντρες σταματούν, λυγίζοντας κάτω από το βάρος των ευθυνών, ο David Beckham συνεχίζει.

Παρά τις δεκάδες υποχρεώσεις του, τόσο από άποψη δουλειάς και διαφημιστικών γυρισμάτων, όσο και από άποψη φροντίδας της οικογένειάς του, ο David καταφέρνει να είναι και σπουδαίος μάγειρας, έχοντας παρακολουθήσει μάλιστα ολόκληρη σειρά επαγγελματικών μαθημάτων μαγειρικής κατά τη διαμονή του στην Ιταλία, τη περίοδο 2003-2007.

Τις προάλλες, μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία του στη σελίδα του στο Facebook, όπου μαγείρευε ένα, νοστιμότατο απ' όσο φαινόταν, ριζότο, για τη Victoria και τα παιδιά.

Δεν θα πρέπει να σας φαίνεται περίεργο, πάντως, το ότι ο David ξεκίνησε τα μαθήματα μαγειρικής. Η ίδια η Victoria είχε δηλώσει παλιότερα πως είναι άσχετη στη κουζίνα και πως το μόνο πράγμα που ξέρει να μαγειρεύει καλά είναι... ο κιμάς. Πράγμα εξαιρετικά οξύμωρο αν σκεφτεί κανείς πως η ίδια είναι χορτοφάγος. Έτσι η οικογένεια Beckham ζούσε επί 4 χρόνια με διάφορους συνδυασμούς του κιμά, πράγμα που ώθησε τον David, όταν μετακόμισαν στην Ιταλία για τις ανάγκες της τότε ομάδας του, Ρεάλ Μαδρίτης, να ξεκινήσει μαθήματα μαγειρικής.

«Ξεκίνησε από μια μικρή φιλοδοξία του να μπορώ να φτιάχνω ζυμαρικά, για να καταλήξω να κάνω μαθήματα που κάνουν και οι ίδιοι οι επαγγελματίες σεφ. Έχει γίνει μεγάλο πάθος μου», δήλωσε πρόσφατα ο ποδοσφαιριστής.

Ο David ακολούθησε ένα πρόγραμμα μαγειρικής 120 ωρών και φαίνεται πως δεν πήγε λεπτό χαμένο, καθώς πέρα από τις εκπληκτικές ικανότητές του στη κουζίνα, αποφάσισε να ανοίξει και μια αλυσίδα εστιατορίων σε συνεργασία με τον διαβόητο σεφ της Αγγλίας, Gordon Ramsay, με τον οποίο άλλωστε είναι και καλοί φίλοι.

Το εστιατόριό τους ονομάζεται PM (Pie and Mash) Restaurant, και θα ειδικεύεται στο αγγλικό φαγητό, παρέχοντας υπηρεσίες καφέ, εστιατορίου και μπαρ, με παραρτήματα σε Λονδίνο και Λος Άντζελες.