15 celebrities μπαμπάδες που λατρεύουμε να βλέπουμε με τα παιδιά τους (photos)

15 celebrities μπαμπάδες που λατρεύουμε να βλέπουμε με τα παιδιά τους (photos)

Οι διάσημοι μπαμπάδες στις πιο τρυφερές, χαριτωμένες και αστείες στιγμές με τα παιδιά τους!

Μπαμπάς. Μια λέξη που σημαίνει πολλά για τον κάθε άνθρωπο. Ο μπαμπάς είναι εκείνος που ξέρεις ότι θα σε προστατεύσει ό,τι κι αν συμβεί. Είναι το στήριγμά σου, ο βράχος δίπλα σου. Είναι, όμως, κι αυτός που θα γίνει μαζί σου παιδί και θα παίξει περισσότερο από κάθε άλλον, που θα γελάσετε παρέα σαν να μην υπάρχει αύριο.

Ο ήρωας κάθε παιδιού

Από τότε που ήσουν μικρή σίγουρα θα θυμάσαι ότι ο μπαμπάς σου ήταν ο ήρωάς σου. Ο άντρας της ζωής σου. Ήταν το πρότυπό σου και εκείνος που κοίταζες με θαυμασμό για όλα όσα έχει πετύχει και για όλα όσα κάνει.

Γι’ αυτά και για άλλα πολλά αξίζει σήμερα να του πεις ένα «χρόνια πολλά». Να του αφιερώσεις περισσότερο χρόνο. Γιατί είναι η γιορτή του. Σήμερα γιορτάζουν όλοι οι μπαμπάδες του κόσμου και ένα παραπάνω «σ’ αγαπώ», πολλές επιπλέον «αγκαλιές» και λίγος περισσότερος χρόνος αφιερωμένος σε εκείνον είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις.



Οι διάσημοι μπαμπάδες

Δεν έχει σημασία τι επάγγελμα κάνει ο κάθε μπαμπάς. Κι αυτό ισχύει απόλυτα για τους celebrities μπαμπάδες και τα παιδιά τους. Εσύ μπορεί να τους βλέπεις στα περιοδικά, να χαζεύεις τη λαμπερή ζωή τους, αλλά… για τα παιδιά τους όλα αυτά ίσως και να μην έχουν σημασία. Είναι απλά ο μπαμπάς τους και τίποτε άλλο.

Αν ακόμα δεν του πήρες δώρο, δες εδώ μερικές ιδέες!

https://www.instagram.com/p/CIGggHdFWRc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και ακριβώς εκεί… θα πάω το θέμα σήμερα. Στους ενεργούς διάσημους μπαμπάδες που κι εσύ και όλοι μας βλέπουμε σε καθημερινές στιγμές τους στο Instagram. Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, υπάρχουν πολλοί γνωστοί μπαμπάδες, ξένοι και Έλληνες, που συμμετέχουν ενεργά στο μεγάλωμα των παιδιών τους, δεν φοβούνται να δείξουν δημόσια την πιο τρυφερή και ευαίσθητη πλευρά τους, αλλά και τις πιο αστείες στιγμές με τα παιδάκια τους.

Απόλαυσέ τους στις φωτογραφίες και… μην ξεχάσεις να πεις κι εσύ ένα «σ’ αγαπώ» στον δικό σου μπαμπά σήμερα.