Γενέθλια για τον Νίκο Μπάρτζη και πανηγυρίζει το Twitter: Οι ευχές της Βέλλη και του James (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Γενέθλια για τον Νίκο Μπάρτζη και πανηγυρίζει το Twitter: Οι ευχές της Βέλλη και του James (photos)

Γενέθλια και ευχές για τον Νίκο Μπάρτζη που γίνεται 27 ετών. 

Έφυγε από το Survivor με οικειοθελή αποχώρηση εξαιτίας του πονεμένου του ποδιού πριν από μερικές εβδομάδες κι όμως απασχολεί ακόμα! Ο λόγος για τον Νίκο Μπάρτζη που έχει σήμερα γενέθλια!

Ο νεαρός πάλαι ποτέ παίκτης του Survivor από το Ζευγολατιό, επέστρεψε με δόξα και τιμή στην πατρίδα του πριν μερικές εβδομάδες αλλά δεν παρέμεινε εκεί. Αφού είδε την οικογένεια και τους φίλους του, ο Νίκος, ξεκίνησε τις διακοπές στα νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων παρέα με τους κολλητούς του, James Καφετζή και Άννα Μαρία Βέλλη.

Ο Μπάρτζης και οι κολλητοί του:

Ο Νίκος, ένα παιδί από την επαρχία, κατάφερε μέσα στο Survivor να γίνει αχώριστος με τον James Καφετζή και να δημιουργήσει φήμες για την κάτι παραπάνω από φιλική σχέση του με την Άννα Μαρία Βέλλη.

Τελικά, τα τρία παιδιά παρέμειναν αχώριστα και μετά το Survivor και απέδειξαν πως η φιλία τους είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Ο Μπάρτζης στον Skai:

Η εμφάνιση του Νίκου Μπάρτζη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, ήταν επική. Ο πρώην παίκτης του Survivor δεν αποχώρησε από την εκπομπή όπως είχε κάνει ο κολλητός του James αλλά πήγε προετοιμασμένος με βιντεάκια και δίκασε το πάνελ της εκπομπής.



Τα γενέθλια του Νίκου!

Πρώτη και καλύτερη η Άννα Μαρία Βέλλη, έκανε ένα σταθερό post αφιερωμένο στον Μπάρτζη.


https://www.instagram.com/p/CQN4h1MsBpe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο James έκανε ένα story στο οποίο και δείχνει πως περνάει τα γενέθλια του Μπάρτζη, με τους δύο κολλητούς να έχουν βγει για φαγητό!

BARTXIS1

Πάντως, πέρα από τους Καφετζή και Βέλλη, οι fans του Μπάρτζη στο Twitter γιορτάζουν και πανηγυρίζουν μαζί του.