Κουτσόπουλος-Μιχαλοπούλου: Η νέα κοινή εμφάνιση του κριτή του MasterChef με την αγαπημένη του

Κουτσόπουλος-Μιχαλοπούλου: Η νέα κοινή εμφάνιση του κριτή του MasterChef με την αγαπημένη του

Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι αναμφίβολα ένας από τα πιο δημοφιλή- αγαπητά τηλεοπτικά πρόσωπα της φετινής χρονιάς. Ο κριτής του MasterChef είναι στα καλύτερά τόσο σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο αφού το ριάλιτι μαγειρικής σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Την ίδια ώρα όλα δείχνουν πως ο σεφ έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της νεαρής ηθοποιού, Χρύσας Μιχαλοπούλου.



Η συνταγή της επιτυχίας στον έρωτα

Η ηθοποιός και ο σεφ έχουν αναπτύξει μια τρυφερή σχέση τον τελευταίο χρόνο τώρα την οποία προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Φήμες χωρισμού είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου ωστόσο τίποτα από όλα όσα γράφτηκαν δεν έχει βαρύτητα αφού το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί και ερωτευμένο. Δεν κρύβονται είναι όμως αρκετά διακριτικοί στις κοινές τους εμφανίσεις. Οι φωτογραφίες που απολάμβαναν τον καφέ τους σε γνωστό στέκι στο κέντρο της πόλης ήταν η απόδειξη πως παραμένουν ful in love μέχρι και σήμερα.

Η νέα κοινή εμφάνιση

Ο σεφ και η ηθοποιός εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό στο θέατρο Άλσος όπου παρευρέθηκαν για τα κινηματογραφικά βραβεία Ίρις. Μαζί τους και ο Σωτήρης Κοντιζάς αφού οι δύο κριτές του Masterchef απένειμαν βραβείο. Μπορεί ο γνωστός σεφ να είναι αρκετά ντροπαλός με τους παπαράτσι ωστόσο δεν κρύβεται και απολαμβάνει τις εξόδους, παρέα πάντα με την αγαπημένη του Χρύσα. Οι δυο τους είναι αχώριστοι ενώ κάνουν μαζί ακόμα και ραδιοφωνική εκπομπή στον ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό (Samano radio) που έχει φτιάξει ο σεφ.

Αν δεν θες να χάνεις καμία εξέλιξη για το επερχόμενο MasterChef κάνε κλικ εδώ.



Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις περισσότερες φωτογραφίες από την πρόσφατη εμφάνιση του σεφ και της ηθοποιού.

Πηγη φωτογραφιών: NDP