Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux δεν κρύβονται πια

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux δεν κρύβονται πια

Το νέο ζευγάρι εμφανίστηκε χέρι-χέρι στη πρεμιέρα του «Horrible Bosses» στο Λονδίνο.

Οι μάσκες έπεσαν, το κρυφτούλι σταμάτησε, η αλήθεια βγήκε στη φόρα (συμπληρώστε την αγαπημένη σας κλισέ ατάκα). Όχι πως δεν το είχαμε καταλάβει τόσο καιρό, αλλά πλέον η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux είναι και επίσημα ζευγάρι και με τη βούλα των παπαράτσι.

Η Aniston επισκέφθηκε το Λονδίνο για να παραστεί στη πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Horrible Bosses», αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν μόνη της. Μαζί της ταξίδεψε και ο Justin Theroux και οι δυο τους εμφανίστηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι στο after party της πρεμιέρας, χωρίς ντροπές και θεατρικά κόλπα.

Η Aniston φορούσε ένα από τα αγαπημένα της LBD (little black dress), απολύτως ταιριαστό με το μαύρο σακάκι και το μαύρο εφαρμοστό παντελόνι του Theroux, ο οποίος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα στο να βλέπει τη σύντροφό του να παρενοχλεί σεξουαλικά τον Charlie Day. Όχι στην πραγματικότητα, φυσικά, αλλά στη μεγάλη οθόνη.

Ο ίδιος ο Day είπε στους δημοσιογράφους για τον Theroux και για την χαλαρή αντιμετώπιση του απέναντι στις επίμαχες σκηνές της ταινίας «Τον γνώρισα πρώτη φορά σήμερα. Είναι πολύ ευγενικός... Είναι μεγάλο αγόρι, μπορεί να το αντιμετωπίσει!».