Η Μενεγάκη ποζάρει με τον γιο της Άγγελο και θα ταυτιστείς με το μήνυμά της για τα παιδιά

Η Μενεγάκη ποζάρει με τον γιο της Άγγελο και θα ταυτιστείς με το μήνυμά της για τα παιδιά

Ελένη Μενεγάκη και Άγγελος Λάτσιος: Μαμά και γιος ποζάρουν μαζί στο Instagram.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες στον χώρο της ελληνικής showbiz. Η πολυετή παρουσία της στον χώρο της παρουσίασης, την έχει κάνει ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, ενώ έχει πια συγκεντρώσει κι έναν πολύ μεγάλο αριθμό follower στα social media.

Τον τελευταίο χρόνο είναι ιδιαιτέρως ενεργή στο Instagram, κάνοντας συνεχώς αναρτήσεις τόσο με τα παιδιά της, όσο και δικές της από την καθημερινή της ζωή. Η σημερινή μέρα είναι μία από αυτές που η Ελένη μοιράζεται φωτογραφίες με τα παιδιά της με το κοινό της.

Η αποχώρησή της Ελένης από την τηλεόραση

Τον Ιούλιου του 2020 το τηλεοπτικό κοινό αποχαιρέτισε την Ελένη Μενεγάκη, έπειτα από 30 χρόνια σχεδόν τηλεοπτικής παρουσίας.

Πατώντας αυτό το link θα διαβάσεις και θα θυμηθείς τα τελευταία λόγια της Ελένης στο φινάλε της εκπομπής.

Η Ελένη τόνισε στην τελευταία αυτή εκπομπή δεν θα επέστρεφε μέχρι νεωτέρας καθώς ήθελε να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της, τα παιδιά της και σε πράγματα που πριν δεν μπορούσε να κάνει.

Η μεγάλη επιστροφή της

Φάνηκε όμως πως η απουσία της Ελένης και η αποχώρησή της ήταν προσωρινή, αφού στα τέλη Μαρτίου 2021 άρχισε να κυκλοφορεί η είδηση της επιστροφής της στην τηλεόραση. Στις 8 Απριλίου 2021 ανακοινώθηκε πως επιστρέφει στο Μega και μία μέρα μετά το επιβεβαίωσε και η ίδια μέσα από το Instagram account της.


https://www.instagram.com/p/CNaKCG6J-Up/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εδώ θα διαβάσεις όλο το παρασκήνιο της επιστροφής της.

«Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι! Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση. Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια. Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!

Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία... Το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής! Στο MEGA! Όλα αρχίζουν ξανά....», έγραφε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.



Οι φωτογραφίες με τα παιδιά της

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να ανανεώνει αρκετά συχνά το Instagram account της, όμως οι φωτογραφίες με τα παιδιά της είναι σπάνιες. Το πρωί της Παρασκευής 18 Ιουνίου 2021 ωστόσο, η παρουσιάστρια έκανε την έκπληξη, ανεβάζοντας τρεις φωτογραφίες με τον πρωτότοκο γιο της Άγγελο Λάτσιο.

«Πριν λίγα χρόνια σκαρφάλωνε στα πλατάνια και τον κυνηγούσα να κατέβει, τώρα πίνουμε μαζί τον πρωινό μας καφέ! Καλημέρα, ένα υπέροχο τριήμερο ξεκινάει», έγραψε η παρουσιάστρια, που ακόμη ένα καλοκαίρι τη βρίσκει στην Άνδρο.

Δες όλες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.