Η Ρούλα είναι «Μες την καλή χαρά»

Η Ρούλα είναι «Μες την καλή χαρά»

Ποιος είδε τη Ρούλα και δεν τη φοβήθηκε

Η λατρεμένη Ρούλα Κορομηλά φαίνεται πως αποφάσισε να καταπιαστεί και με το κομμάτι του styling,καθώς μέσα από τη ραδιοφωνική της εμπομπή δε σταμάτησε να πετάει σπόντες και να σχολιάζει το ντύσιμο της Ναταλίας Γερμανού και της Σίσσυς Χρηστίδου.

Με αφορμή τα ρούχα και το χτένισμα των δύο παρουσιαστριών, η Ρούλα φαίνεται πως βρήκε πρόσφορο έδαφος για παρατηρήσεις και παράλληλα επιβεβαίωσε τις φημές σχετικά με την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Κάντζα.

«Και τι μαλλιά είναι αυτά που βλέπω; Σεξουαλικά! Τι έγινε εκεί πέρα δηλαδή κυρία Κούσουλα; Τι ρούχα φοράγανε οι παρουσιάστριές σου κάτω; Συγνώμη, πού πάμε, έχουν μπερδέψει το βράδυ με την ημέρα ή κάνω λάθος;», ξεκίνησε η παρουσιάστρια του Big Brother και ενώ η αρχισυντάκτρια της απάντησε σχεδόν μονολεκτικά πως ήθελαν να ντυθούν λίγο πιο καλά, εκείνη συνέχισε λέγοντας, «τι καλά; Αυτό το ρούχο είναι βραδινό κοριτσάκι μου. Δεν μπορείς εσύ ως αρχισυντάκτρια να επιβάλεις την τάξη;».

Ο μονόλογος όμως δε σταμάτησε εκεί.

«Συγγνώμη, τι έχουν πάθει και φορούν τα ίδια ρούχα αυτές; Έχουν γίνει κολλητές; Έχουν την ίδια ντουλάπα και πάνε και παίρνουν τα ρούχα και βάζουν;», διερωτήθηκε, ενώ στο τέλος χαρακτήρισε τη Σίσση «τσούρδω».

Φαίνεται πως η Ρούλα βαρέθηκε το ρόλο της διευθύντριας του ψυχαγωγικού τμήματος του σταθμού του Alpha και αποφάσισε να ασχοληθεί με το στόλισμα ξεκινώντας από τις παρουσιάστριές της.