Αγγελική Spoiler: Η Κατερίνα ναρκώνεται, ο Νικόλας στο νοσοκομείο και ο Στέφανος σε σοκ

Αγγελική Spoiler: Η Κατερίνα ναρκώνεται, ο Νικόλας στο νοσοκομείο και ο Στέφανος σε σοκ

Η σφαίρα, οι αποκαλύψεις και η απρόσμενη κατάληξη που θα παγώσει το κοινό.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στην σειρά του Alpha «Αγγελική». Στα επόμενα επεισόδια όλα όσα θα διαδραματιστούν στο σπίτι των Αργυρών θα είναι συγκλονιστικά και θα καθηλώσουν γι' ακόμα μια φορά το κοινό.

Τι ειδαμε χθες

Η χθεσινή βραδιά μας άφησε με τις προετοιμασίες του γάμου της Κατερίνας και του Δημήτρη. Είδαμε τον Στέφανο να κατατοπίζει τον Μιχάλη σχετικά με τις αρμοδιότητές του καθώς πλέον έχει κανονίσει να φύγει από το κτήμα με την Αγγελική και τη Δανάη και μετά το γάμο θα μετακομίσουν στο καινούριο σπίτι που βρήκαν στην Αθήνα. Η Αθηνά με το Δημήτρη και τον Παύλο όμως έχουν άλλα σχέδια… συναντιούνται κρυφά και κηρύσσουν εκεχειρία μεταξύ τους ώστε να διώξουν το Μιχάλη όταν φύγει ο Στέφανος από το κτήμα.

agelliki nikoas2

Η Τζένη συναντάει τον Μάκη και του ζητάει να βρουν τρόπο για να παγιδέψουν τους Αργυρούς, χωρίς να ξέρει όμως ότι ο Παύλος την παρακολουθεί.

Αν δε θυμάσαι όλα όσα έχουμε γράψει ως τώρα (και δεν έχουν ακόμη προβληθεί στην τηλεόραση) μπες εδώ

Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια;


https://www.instagram.com/p/CQO-75mBxau/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά την εύρεση των οστών στο κτήμα, η Αγγελική σκάβει μανιωδώς για να βρει αν εκεί που την οδήγησε, χωρίς να το ξέρει ο Δημήτρης, είναι θαμμένος ο πατέρας της μέχρι που ο Μιχάλης την πείθει να επιστρέψει στο σπίτι για να μην κινήσει υποψίες με την απουσία της μια τόσο σημαντική μέρα για την οικογένεια Αργυρού.



Η Αθηνά είναι ακόμα ανήσυχη για το ανθρώπινο οστό που βρέθηκε στο κτήμα από τους εργάτες, αλλά ο Δημήτρης την αγνοεί και ετοιμάζεται για τον γάμο όσο η Κατερίνα δέχεται απρόσμενα την επίσκεψη της Ιωάννας και της Σοφίας, οι οποίες αποφασίζουν να βάλουν στην άκρη τους ενδοιασμούς τους και να σταθούν στο πλευρό της Κατερίνας αυτή τη μέρα.

Το Twitter πάντα εξαγριώνεται όταν βλέπει κάτι που δεν του αρέσει. Όπως για παράδειγμα σε αυτό το επεισόδιο.

aggeliki mixalis

Η Χριστίνα αιφνιδιάζει το Νικόλα όταν πηγαίνει να τον βρει στο κτήμα για να του δώσει την απάντησή της. Η Τζένη καλεί την Αγγελική για να της πει το σχέδιό της και η Αγγελική την προειδοποιεί ότι με αυτό που έχει σκεφτεί κινδυνεύει και η ίδια, αλλά η Τζένη την καθησυχάζει λέγοντάς της ότι τα έχει φροντίσει όλα.

Όμως τα σχέδια της Τζένης τα γνωρίζει και ο Παύλος αφού παρακολουθεί στενά κάθε της κίνηση. Ο Δημήτρης και η Κατερίνα ανταλλάσσουν τους όρκους τους όταν ο Μιχάλης με τον Αποστόλη ανακαλύπτουν κάτι που δεν περίμεναν.

aggeliki sofia

Η Κατερίνα βρίσκει το γράμμα που είχε γράψει ο Νικόλας στη Μαργαρίτα και συνειδητοποιεί για πρώτη φορά την αλήθεια για το Δημήτρη και τους Αργυρούς. Η δεξίωση του γάμου διαλύεται και η Κατερίνα τρέπεται σε φυγή. Η Αθηνά προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες αλλά ο Στέφανος επιμένει να ζητάει απαντήσεις.

Ο Δημήτρης στην προσπάθεια του να σταματήσει την Κατερίνα απ’ το να φύγει, την ναρκώνει. Όταν η Αγγελική αποκαλύπτει στο Δημήτρη τι έχουν βρει, ο Δημήτρης καταλαβαίνει ότι δεν του μένει άλλη επιλογή παρά να πάρει την Αθηνά και να το σκάσουν.

aggeliki athina

Ο Νικόλας τραυματίζεται σοβαρά από τη σφαίρα που προοριζόταν για την Αγγελική και παλεύει για τη ζωή του. Η αστυνομία φτάνει στο κτήμα και ο Δημήτρης με την Αθηνά καταλαβαίνουν ότι πλέον τους μένει μόνο μία λύση. Αφού όλα τελειώνουν, η Αγγελική πιάνει τον Στέφανο για να του ξεκαθαρίσει τα πάντα. Η αντίδραση του την εκπλήσσει.

Ποιο πρόσωπο κλειδί θα μπει στο επόμενο επεισόδιο;

Μπες στη gallery που ακολουθεί για να το μάθεις...