Heidi Klum: Ποζάρει topless και ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τον σύζυγό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Heidi Klum: Ποζάρει topless και ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τον σύζυγό της

Η φωτογραφία που αποδεικνύει πως είναι φουλ ερωτευμένη.

Δεν υπάρχει αμφιβολία: Η Heidi Klum είναι μια ερωτευμένη γυναίκα. Το όμορφο μοντέλο και κριτής του America’s Got Talent έδειχνε τρομερά ευτυχισμένη στις 17 Ιουνίου, δίνοντας στον άντρα της, τον Tom Kaulitz, ένα τρυφερό φιλί.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να καταλάβεις επακριβώς τι βλέπεις στην οθόνη σου αυτή τη στιγμή.



Ο έρωτας δεν κρύβεται

Τι και αν η Heidi Klum και ο σύζυγός της, Tom Kaulitz, έχουν 17 χρόνια διαφορά ηλικίας. Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και αυτό δεν είναι το πρώτο ζευγάρι που το αποδεικνύει περίτρανα. Heidi και Tom παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2019 όχι μία αλλά δύο φορές και συχνά μας δείχνουν το πόσο ερωτευμένοι είναι.

H Heidi Klum ξαναπαντρεύτηκε τον 29χρονο Tom Kaulitz αλλά την παράσταση «έκλεψε« το νυφικό!

Το παθιασμένο φιλί και η topless πόζα της Heidi στο Instagram

H 48χρονη κριτής και supermodel δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram, οι οποίες δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία μας. Την έχεις δει να ποζάρει topless ουκ ολίγες φορές, όμως αυτή ήταν κάπως διαφορετική.

heidiklum tomkaulitz

Με το ένα της χέρι σχηματίζει μια καρδιά με τον Tom, ενώ με το άλλο απλά καλύπτει το στήθος της. Η Heidi και ο σύζυγός της είναι καθισμένοι στην αμμουδιά δίπλα στη θάλασσα και ανταλλάζουν το πιο τρυφερό φιλί με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Η Heidi άφησε την εικόνα να μιλήσει από μόνη της, βάζοντας στο caption της φωτογραφίας μια μικρή κόκκινη καρδιά για να δείξει την αγάπη της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που Heidi και Tom δείχνουν την αγάπη τους στα social

Το ζευγάρι, που φορούσε ταιριαστά μαύρα μαγιό για τη ρομαντική τους selfie, έχει τη συνήθεια να δημοσιεύει τέτοιες φωτογραφίες στο Instagram. Μερικές φορές φιλιούνται, μερικές φορές αγκαλιάζονται, αλλά πάντα δείχνουν ερωτευμένοι.



Γι’ αυτό άλλωστε δεν είναι το καλοκαίρι; Και παρόλο που μόλις ξεκίνησε, η Heidi το αξιοποιεί στο έπακρον.