Το καλοκαίρι των celebrities! Είναι παντού και κάνουν εντύπωση (photos)

Το καλοκαίρι των celebrities! Είναι παντού και κάνουν εντύπωση (photos)

Θάλασσες, μπικίνι, παιχνίδια στο νερό και ποδηλατάδες by the sea! Οι celebs πέρασαν ωραία το τριήμερο και μας ξεσηκώνουν να ετοιμάσουμε πρόγραμμα για ΣΚ! 

Τριήμερο ήταν και πάει αλλά δεν υπάρχει λόγος να μουτρώνεις! Όλο το καλοκαίρι είναι μπροστά μας και θα έρθει εκείνη η ώρα που Δευτέρα απόγευμα δεν θα επιστρέφουμε σπίτι με βρεγμένα μαλλιά και νεύρα (επειδή την επομένη μας περιμένει το γραφείο) αλλά με χαρά (γιατί το βραδάκι μας περιμένει η παρέα για βόλτα by the sea).

Οι διακοπές δεν αργούν, το επόμενο Σαββατοκύριακο είναι μόλις λίγες μέρες μακριά και η θάλασσα μας περιμένει να χαρούμε το καλοκαιράκι μας.

Αν είσαι από τις τυχερές που η δουλειά σου τελειώνει νωρίς το μεσημέρι μπορείς να βάλεις στο πρόγραμμά σου μια μίνι εκδρομούλα στην πιο κοντινή παραλία για μια αναζωογονητική βουτιά.

Μέχρι τότε ας ρίξουμε μια ματιά στο insta timeline μας να πάρουμε ιδέες!


https://www.instagram.com/p/CQYkJnKg9vZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και μην χαλάς στιγμή τη διάθεσή σου! Οι δουλειές μπορούν να περιμένουν. Αν μόλις επέστρεψες σπίτι και έχεις αρχίσει να... ξεφυσάς ήδη, πάρε τηλέφωνο τους φίλους σου και οργάνωσε έτσι στο αυθόρμητο μια βραδιά καραόκε στο σπίτι!

Σου έχουμε βρει ήδη τα τραγούδια που θα πείτε


https://www.instagram.com/p/CQYddFnD8-q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θέλεις λίγη βοήθεια ακόμα για να φτιάξει η διάθεσή σου; Τσέκαρε την gallery: