Επιτέλους! Η Khloe Kardashian παραδέχτηκε και αποκάλυψε τις πλαστικές της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους! Η Khloe Kardashian παραδέχτηκε και αποκάλυψε τις πλαστικές της

Και ίσως να μην είναι αυτό που περίμενες να ακούσεις πραγματικά.

Μια ειλικρινή συνέντευξη με απαντήσεις έδωσε η Khloe Kardashian μέσα στο Σαββατοκύριακο στον Andy Cohen. Η Khloe είναι μία από τις αδερφές της οικογένειας KarJenner, η οποία τα τελευταία χρόνια μας έχει αποασχολήσει πολύ και για διάφορους λόγους.

Πότε η σχέση της με τον Tristan Thompson, πότε οι απιστίες, πότε οι πλαστικές που έχει κάνει, με κάποιον τρόπο πάντα μονοπωλούσε τα Μέσα ενημέρωσης, χωρίς όμως να το θέλει τις περισσότερες φορές.


https://www.instagram.com/p/CQOzlmCtIoq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ας πάρουμε όμως λίγο τα πράγματα από την αρχή για να μπεις στο κλίμα.

Οι απιστίες του Tristan Thompson

Η σχέση της Khloe Kardashian με τον νεαρό μπασκετμπολίστα ξεκίνησε εκεί που κανένας δεν την περίμενε και έμοιαζε η ιδανική. Μετά τον γάμο της και τον χωρισμό από τον Lamar Odom, η Khloe αποφάσισε να φτιάξει ξανά τη ζωή της στο πλευρό του Tristan αυτή τη φορά. Όταν μάλιστα ανακοινώθηκε και η εγκυμοσύνη της, η Khloe ήταν πιο ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά.

Όλα έμοιαζαν να κυλούν αρμονικά μέχρι τη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας η απιστία του μπασκετμπολίστα, λίγες μόλις ημέρες πριν η Khloe φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η reality star όμως πιστεύει στις δεύτερες ευκαιρίες και κάπως έτσι του έδωσε ακόμη μία. Άλλωστε μόλις είχε έρθει στον κόσμο η κόρη τους True. Κάπως έτσι Khloe και Tristan επανασυνδεόνται και συνεχίζουν μαζί να μεγαλώνουν το παιδί τους.

Είναι Φεβρουάριος του 2019 και συγκεκριμενα του Αγίου Βαλεντίνου, όταν αποκαλύπτεται πως ο Tristan απάτησε ξανά την Khloe και μάλιστα αυτή τη φορά με την κολλητή της μικρής της αδερφής, Jordyn Woods. Ο χωρισμός τους μοιάζει οριστικός μέχρι τις αρχές του 2020. Έπειτα η πανδημία μπήκε στη ζωή μας και η καραντινα τους έφερε ξανά κοντά. Η επιθυμία της να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί έκανε τον Tristan να αποφασίσει να σοβαρευτεί.

Οι προσπάθειες έχουν ξεκινήσει και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά.

Αν πατήσεις αυτό το link θα μάθεις όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το δεύτερο παιδί που θέλει η Khloe.

Οι αλλαγές στην εμφάνισή της

Στο μεταξύ από το 2018 που γέννησε μέχρι και η σήμερα η εμφάνισή της έχει αλλάξει τρομερά. Οι haters κάτω από τα posts της μιλούν συχνά για το τι έχει κάνει στο πρόσωπο και το σώμα της, ωστόσο εκείνη δεν παίρνει ποτέ θέση. Μόνο όταν πριν από μερικούς μήνες κυκλοφόρησε καταλάθος από την ομάδα διαχείρησης της Good American μια αρετουσάριστη φωτό της με μαγιό, μόνο τότε ένιωσε την ανάγκη να δείξει τον πραγματικό της εαυτό.

Σε ένα σύντομο live βίντεο που ανέβασε στο account της έδειξε στους haters, το πραγματικό της σώμα, χωρίς ρετούς και επεξεργασία, κλείνοντας παράλληλα τα στόματα των επικριτών και των haters της.

Η απαγορευμένη φωτό με μπικίνι της Khloe Kardashian που δημοσιεύτηκε κατά λάθος (video+photos)

«Γεια παιδιά, αυτή είμαι εγώ και το σώμα μου αρετουσάριστο και άφιλτρο. Η φωτογραφία που ανέβηκε αυτήν την εβδομάδα ήταν όμορφη. Αλλά ούσα κάποια που παλεύει με την εικόνα του σώματός της μια ολόκληρη ζωή, όταν κάποιος βγάζει μια φωτογραφία που δεν σε κολακεύει με κακό φωτισμό ή δεν δείχνει το σώμα σου όπως πραγματικά είναι μετά την τόση γυμναστική, και μετά τη μοιράζεται με τον κόσμο, έχεις κάθε δικαίωμα να ζητήσεις την απόσυρσή της, ανεξαρτήτως του ποια είσαι.

Στην πραγματικότητα, η πίεση, η συνεχής γελοιοποίηση και η κρίση ολόκληρη τη ζωή μου για να είμαι τέλεια και για να ανταποκριθώ στα πρότυπα του άλλου για το πώς θα έπρεπε να είμαι ήταν πάρα πολύ για να το αντέξω. “Η Khloe είναι η χοντρή αδερφή”. “H Khloe είναι η άσχημη αδερφή”. “Ο μπαμπάς της δεν είναι ο πραγματικός γιατί δεν μοιάζουν καθόλου”. “Ο μόνος τρόπος για να χάσει κιλά είναι με χειρουργείο”. Να συνεχίσω;», έγραφε στο post που είχε κάνει.

Η παραδοχή των επεμβάσεων

Κάπως έτσι λοιπόν στο δεύτερο reunion του Keeping Up With The Kardashians η Khloe παραδέχτηκε στον Andy Cohen τις πλαστικές της. Το τελευταίο διάστημα όλοι σχολιάζουν την εμφάνιση της Khloe και ιδιαίτερα το πρόσωπό της και με την αφορμή αυτή είπε στον Andy:

«Για μένα, όλοι λένε, "Θεέ μου, μεταμοσχεύσει το πρόσωπό της πια"», είπε η Khloe. «Αλλά το μόνο που έκανα ήταν μια επέμβαση στη μύτη, με τον dr. Raj Kinodia, και όλοι αναστατώνονται, λέγοντας γιατί δεν μιλάω γι' αυτό»;

«Κανείς δεν με ρώτησε ποτέ», πρόσθεσε η Khloe και συνέχισε: «Είσαι το πρώτο άτομο σε μια συνέντευξη που με ρώτησε ποτέ για τη μύτη μου. Έχω κάνει, σίγουρα, ενέσεις - όχι Botox. Σίγουρα όχι Botox».



Και κάπως έτσι για πρώτη φορά η Khloe μίλησε για τις επεμβάσεις της. Δες περισσότερες φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.