Αυτό είναι μυστικό προφίλ του James Καφετζή στο Twitter: Η κόντρα με τον Σάκη σε ένα σχόλιο

Πατούλια Κατερίνα
Αυτό είναι μυστικό προφίλ του James Καφετζή στο Twitter: Η κόντρα με τον Σάκη σε ένα σχόλιο

Ο Σάκης Κατσούλης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και ο James τον δίκασε!

Το Survivor συνεχίζεται και απομένουν μόνο δύο αγώνες για να βγουν οι επόμενοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση για την εβδομάδα αυτή, που θα γίνει και η τελευταία αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο στις 27 Ιουνίου 2021.

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, χωρίς να είναι κανείς σίγουρος για το αν θα ισχύσει η υποψηφιότητα αυτή:

Ο νέος κανόνας στις ασυλίες και τις υποψηφιότητες:

Ο Σάκης ψηφίστηκε μεν ως υποψήφιος από τον Γιώργο Κόρομι αλλά η υποψήφιότητά του αυτή μπορεί να ανατραπεί. Πώς; Μα με τον νέο κανόνα που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός. Αν λοιπόν ο Σάκης, είναι ο νικητής στις επόμενες δύο ατομικές ασυλίες, τότε θα μπορέσει να ανατρέψει την υποψήφιότητά του.



H αντίδραση του James στην υποψηφιότητα του Σάκη:

Ο James Καφετζής είναι ιδιαίτερα δραστήριος στο Twitter και ένα νέο του post έδειξε πώς αντέδρασε με την υποψηφιότητα του Σάκη Κατσούλη. Ο James έσπευσε σήμερα να δείξει την πλήρη αντίδρασή του στο να συνεχίσει ο Σάκηε στα ημιτελικά του Survivor στοΓαλάτσι.

Ο Kαφετζής δημοσίευσε ένα βίντεο από έναν λογαριασμό στο Twitter με το username James King, προφίλ που οι fans του Kαφετζή θεωρούσαν πως είναι το μυστικό προφίλ του παίκτη όσο εκείνος ήταν στο παιχνίδι.



Τα αίματα άναψε ο James και λίγο παραπάνω μιας και πριν το βίντεο αυτό, είχε δημοσιεύσει και ένα μήνυμα του αδερφού του Mike, ο οποίος τον ρωτούσε ποιος κρύβεται τελικά πίσω από αυτόν τον μυστικό λογαριασμό.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το story του James Καφετζή έκανε το Twitter να υποκλιθεί

Όπως θα δεις από τα σχόλια, οι fans του James θεωρούν πως ο αδερφός του παίκτη βρίσκεται πίσω από το μυστικό αυτό προφίλ και έχουν και εξηγήσεις.