Η Chiara Ferragni ήρθε στην Ελλάδα και δε σταματά ν' ανέβαζει φωτογραφίες στο Instagram

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Η Chiara Ferragni ήρθε στην Ελλάδα και δε σταματά ν' ανέβαζει φωτογραφίες στο Instagram

Η fashion influencer δε σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στο προσωπικό της account στο Instagram από τη διαμονή της στη χώρα μας.

Η παγκοσμίου φήμης digital entrepreneur Chiara Ferragni αποφάσισε να αφήσει για λίγες ημέρες το Μιλάνο και να απολαύσει τις ομορφιές της Ελλάδας. Αφορμή στάθηκε η συνεργασία της με τη Nespresso καθώς η διάσημη influencer βάζει τη δημιουργική της πινελιά στις τελευταίες limited edition συλλογές της εταιρίας premium καφέ.

Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρου του διαδικτύου

Μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό και την αγάπη της για την Ελλάδα, η Chiara από χθες που έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος δε σταμάτησε ούτε λεπτό να βγάζει φωτογραφίες και να τις ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CQdff1IBfQa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως έχει γίνει γνωστό ηΙταλίδα digital entrepreneur συνεργάζεται με τη Nespresso για να προσφέρουν καφέ με στιλ φέτος το καλοκαίρι.

Η συνεργασία τους περιλαμβάνει μια σειρά από ενέργειες, από την κυκλοφορία της limited edition συλλογής έως αποκλειστικές εκδηλώσεις, μέχρι συνταγές καφέ εμπνευσμένες από το καλοκαίρι και πρόσβαση στα παρασκήνια.


https://www.instagram.com/p/CQgKWcdh0EG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Chiara δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της που βρίσκεται στην Ελλάδα. Χθες μάλιστα -μέσα στα πολλά videos που ανέβασε στο Instagram- ήταν και το δωμάτιο στο οποίο διαμένει στη Βουλιαγμένη.Ο ενθουσιασμός της πραγματικά, όπως μπορείς να δεις κι εσύ, δεν κρύβεται...


https://www.instagram.com/reel/CQd11kXKFpW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι λάτρεις του καφέ που επιθυμούν να ακολουθήσουν την Chiara Ferragni στις περιπέτειες με τη Nespresso καλούνται να μείνουν συντονισμένοι στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για περισσότερες ανακοινώσεις.


https://www.instagram.com/p/CQgZD67B3YM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Beauty queen! Η Chiara Ferragni πήγε στο μαιευτήριο να γεννήσει έτσι όπως δεν έχεις φανταστεί


https://www.instagram.com/p/CQf-sxdBLpL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Ιταλίδα καλλονή άφησε για λίγο πίσω στο Μιλάνο τα παιδιά και τον σύζυγό της (να θυμίσουμε πως τον Μάρτιο γέννησε το δεύτερο παιδάκι της) και προσπάθησε να συνδυάσει δουλειά και διασκέδαση στην χώρα μας. Εξάλλου η Chiara ό,τι κι αν κάνει, προκαλεί εμμονή στους εκατομμύρια fans της σε όλο τον κόσμο.



Αποκλειστικά για τη Nespresso, η Chiara Ferragni εμπνεύστηκε τη δική της συνταγή παγωμένου καφέ, συνδυάζοντας τον αγαπημένο της παγωμένο εσπρέσο με μια πλούσια γεύση καρύδας για ένα τροπικό καλοκαίρι.


https://www.instagram.com/p/CQfxkyzh8kR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μείνε συντονισμένη γιατί το Queen σήμερα σου ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις με την Chiara!

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram από την παραμονή της στην Ελλάδα.