Britney Spears: «Δεν με άφηναν να παντρευτώ και να κάνω παιδιά»- Η ομολογία της ξαφνιάζει

Britney Spears: «Δεν με άφηναν να παντρευτώ και να κάνω παιδιά»- Η ομολογία της ξαφνιάζει

Σε δικαστήριο που έγινε, η pop star ξέσπασε για όλα όσα βιώνει τα τελευταία δεκατρία χρόνια.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις για τη ζωή της Britney Spears έρχονται στο προσκήνιο. Η διάσημη τραγουδίστρια εδώ και πολλά χρόνια βιώνει απίστευτους περιορισμούς στην προσωπική της ζωή με τον πατέρα της και μια «ομάδα»- όπως λέει η ίδια- να έχουν την οικονομική, επαγγελματική και σωματική κηδεμονία της.

Britney Spears: Οι συνεργασίες-φωτιά που τραγουδάμε μέχρι και σήμερα

«Θέλω ένα παιδί και δεν με αφήνουν»

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021, η Britney Spears εμφανίστηκε στο δικαστήριο μέσω Zoom κάνοντας αποκαλύψεις για τη ζωή της και μιλώντας για πρώτη φορά η ίδια για όσα περνάει τα τελευταία χρόνια. Η star αποκάλυψε ότι θέλει να παντρευτεί ξανά και να κάνει ακόμα ένα παιδάκι. Ωστόσο, αυτήν τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι εφικτό.

«Θέλω να έχω τον πλήρη έλεγχο του εαυτού μου. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω ένα μωρό. Τώρα που βρίσκομαι σε εποπτεία δεν μπορώ ούτε να προχωρήσω σε γάμο, ούτε να κάνω κι άλλο παιδί», κατέθεσε η Britney Spears στο δικαστήριο που έγινε για την πολύχρονη κηδεμονία της.

«Έχω σπιράλ και δεν μπορώ να μείνω έγκυος. Θέλω να το βγάλω και να ξεκινήσω προσπάθειες να κάνω μωρό, αλλά αυτή η ‘’ομάδα’’ δεν θα με αφήσει να πάω στον γιατρό και να το αφαιρέσω, γιατί δεν θέλουν να έχω άλλα παιδιά», πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/CNdlkh2gkWE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η κηδεμονία των 13 ετών

Η pop star βρίσκεται σε καθεστώς κηδεμονίας τα τελευταία 13 χρόνια γεγονός που ακολούθησε το ξέσπασμά της λόγω του διαζυγίου της με τον Keven Federline.

Και όπως είπε στο δικαστήριο η Britney Spears, όλη αυτή η διαδικασία της έκανε περισσότερο κακό παρά καλό. «Κουράστηκα να νιώθω μόνη. Αξίζω να έχω τα ίδια δικαιώματα που έχουν όλοι και να έχω ένα παιδί, μια οικογένεια, όλα αυτά τα πράγματα κι ακόμα περισσότερα», ξέσπασε η τραγουδίστρια. «Αξίζω να έχω μια ζωή», πρόσθεσε.

Η 39χρονη star παραδέχθηκε, επίσης, ότι εδώ και οκτώ χρόνια τής χορηγούν φαρμακευτική αγωγή, συμπεριλαμβανομένου του λιθίου, το οποίο αποκάλεσε «ισχυρό φάρμακο».

Οι κατηγορίες στον πατέρα της

Η Britney Spears έχει δύο παιδιά, τον Sean Preston και τον Jayden James, από τον γάμο της με τον Kevin Federline. Τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια διατηρεί δεσμό με τον Sam Asghari, ενώ κατέθεσε στο δικαστήριο ότι θέλει να είναι ελεύθερη να περνά χρόνο μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο κάνει εκείνη χαρούμενη.



«Το μόνο που θέλω είναι να έχω τα δικά μου χρήματα και να τελειώσει αυτό και ο φίλος μου να μπορεί να με πάει μια βόλτα με το αυτοκίνητό του. Και ειλικρινά θέλω να μπορώ να μηνύσω την οικογένειά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στα 23 λεπτά κατάθεσής της στο δικαστήριο η Britney είπε ότι κατηγορεί τον πατέρα της και την «ομάδα» του για όσα περνάει και πως αυτοί θα πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή. «Δεν θα έπρεπε να είμαι σε κηδεμονία εφόσον μπορώ να δουλεύω, να έχω χρήματα και να πληρώνω άλλους ανθρώπους. Δεν βγάζει νόημα όλο αυτό», δήλωσε η pop star. «Ο νόμος πρέπει να αλλάξει», συνέχισε.