Το πρώτο post της Φουρέιρα με τον Μποτία και το σχόλιο της Καινούργιου (photos)

Το πρώτο post της Φουρέιρα με τον Μποτία και το σχόλιο της Καινούργιου (photos)

Το ζευγάρι για πρώτη φορά ποζάρει αγκαλιά στο Instagram.

Τα τελευταία τρία χρόνια η Ελένη Φουρέιρα είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του Αλμπέρτο Μποτία. Και μπορεί τόσο καιρό οι δυο τους να έκαναν τα πάντα για να προστατεύσουν τη σχέση τους, μπορεί να μη μιλούσαν ποτέ για τον δεσμό τους, όμως τώρα φαίνεται πως ένιωσαν άνετα και κοινοποίησαν τις πρώτες φωτογραφίες τους.

Οι Ελληνίδες διάσημες που «ρίχνουν» το Instagram: Ποια βρίσκεται στην κορυφή

Οι φωτογραφίες και το σχόλιο της Καινούργιου

Πριν λίγη ώρα η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε στο Instagram της δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει στην αγκαλιά του Αλμπέρτο Μποτία. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια αφήνει «χώρο» στο κοινό της και προβάλλει την προσωπική της ζωή.

https://www.instagram.com/p/CQgRKLfA2su/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι, όπως βλέπεις, ποζάρει στον καθρέφτη και είναι πιο όμορφο από ποτέ. Κάτω από αυτές τις «συλλεκτικές» φωτογραφίες δεν έλειψαν τα σχόλια γεμάτα καρδούλες από διάσημους και μη.

Μάλιστα, προς έκπληξη όλων, και η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να σχολιάσει κάνοντας tag την Ελένη Φουρέιρα και γράφοντας: «wowwww» με πολλές κόκκινες καρδιές. Αν θυμάσαι η Κατερίνα Καινούργιου, πριν αρκετά χρόνια, είχε έναν σύντομο δεσμό με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά, με τον οποίο και χώρισε.

Μετά από λίγο εκείνος έκανε σχέση με την Ελένη Φουρέιρα για κάποιο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, φαίνεται ότι ανάμεσα στα δύο κορίτσια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Και είναι και λογικό μιας και οι δυο τους έχουν προχωρήσει τις ζωές τους.

Σχόλια, όμως, δεν έκανε μόνο η Κατερίνα Καινούργιου κάτω από την υπέροχη φωτογραφία του ζευγαριού. Καρδούλες έβαλε και η Ελένη Χατζίδου, η Κόνι Μεταξά και η Soula Glamorous.



Ο έρωτας και τα σχέδια για το μέλλον

Το ζευγάρι φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα είναι στα καλύτερά του. Μετά από ένα σύντομο «διάλειμμα» στη σχέση τους, η Ελένη και ο Αλμπέρτο αποφάσισαν τον περασμένο Απρίλιο να προχωρήσουν στην αγορά σπιτιού στη Βάρκιζα, όπου και θα στεγάσουν τον έρωτά τους.

Μέσα στο καλοκαίρι, όπως λένε οι πληροφορίες, θα μετακομίσει το ζευγάρι στο νέο του σπίτι με τα σχέδια γάμου… να έχουν πέσει στο τραπέζι.