Justin Timberlake: Στέκεται στο πλευρό της πρώην του Britney και συγκινεί (photos)

Sabine Camhi
Justin Timberlake: Στέκεται στο πλευρό της πρώην του Britney και συγκινεί (photos)

Πολλοί είναι αυτοί που έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης στην τραγουδίστρια, μαζί με τον Justin.

Ο Justin Timberlake σπάει επιτέλους την σιωπή του. Την Τετάρτη το απόγευμα (23 Ιουνίου), ο 40χρονος τραγουδιστής και ηθοποιός έκανε μια δημοσίευση στο Twitter προς υποστήριξη της πρώην αγαπημένης του, Britney Spears, μετά την κατάθεσή της στο δικαστήριο.

Όπως θυμάσαι ο Justin και η 39χρονη pop star έβγαιναν από το 1999 έως το 2002.



Το μήνυμα του Justin



«Μετά από αυτό που είδαμε σήμερα, όλοι πρέπει να υποστηρίζουμε τη Britney αυτή τη στιγμή», έγραψε ο Justin.

«Ανεξάρτητα από το παρελθόν μας, τα καλά και τα κακά, και ανεξάρτητα από το πόσο καιρός πέρασε… αυτό που συμβαίνει στην Britney δεν είναι σωστό. Σε καμία γυναίκα δεν πρέπει ποτέ να απαγορεύεται να παίρνει αποφάσεις για το σώμα της».

Συνέχισε λέγοντας:

«Κανένας δεν πρέπει ΠΟΤΕ να κρατείται παρά τη θέλησή του… ή να πρέπει να ζητά άδεια για να έχει πρόσβαση σε όλα αυτά για τα οποία έχει δουλέψει τόσο σκληρά…».

Britney Spears: Αξίζω να έχω ζωή

Τα tweets του Justin έρχονται μετά την εμφάνιση της Britney στο δικαστήριο, η οποία ζήτησε να μπει ένα τέλος στην καταχρηστική κηδεμονία από τον πατέρα της, Jamie Spears η οποία διαρκεί τα τελευταία 13 χρόνια.

«Οι νόμοι πρέπει να αλλάξουν. Δεν νιώθω ότι μπορώ να ζήσω μια ολοκληρωμένη ζωή. Πρέπει να υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους που ελέγχουν τη ζωή μου ότι στην πραγματικότητα, δουλεύουν για μένα» σημείωσε.

Britney Spears: «Δεν με άφηναν να παντρευτώ και να κάνω παιδιά»- Η ομολογία της ξαφνιάζει



Ο Justin ολοκλήρωσε τα tweets του λέγοντας:

«Η Jess (Jessica Alba) και εγώ στέλνουμε την αγάπη μας και την απόλυτη υποστήριξή μας στη Britney κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», έγραψε ο Justin.

«Ελπίζουμε τα δικαστήρια και η οικογένειά της να το διορθώσουν και να την αφήσουν να ζήσει τη ζωή της όπως εκείνη θέλει να τη ζήσει».

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τους άλλους stars που αντέδρασαν μετά την καταθεσή της.