Επέτειος γάμου για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή- Η τρυφερή #tbt φωτό από τον γάμο της

Επέτειος γάμου για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή- Η τρυφερή #tbt φωτό από τον γάμο της

Δέκα χρόνια γάμου συμπληρώνει το ερωτευμένο ζευγάρι σήμερα.

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη. Σήμερα, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει επέτειο γάμου και η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στο Instagram της από εκείνη τη σημαντική μέρα στη ζωή της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας δείχνει το αδυνατισμένο σώμα της με φόντο ...την Ύδρα!

Η τρυφερή ανάρτηση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συμπληρώνει σήμερα δέκα χρόνια γάμου με τον σύζυγό της και δικηγόρο, Θέμη Σοφό. Πριν λίγο, λοιπόν, δημοσίευσε μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της για την επέτειό της και έγραψε στη λεζάντα: «Δέκα χρόνια μετά! 25/6/2011-25/6/2021».

Τα likes και τα σχόλια πήραν «φωτιά» με διάσημους και μη να εύχονται στο ζευγάρι να είναι ευτυχισμένο και να ζήσουν για πολλά, πολλά χρόνια μαζί.

https://www.instagram.com/p/CQiQigZj8p2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο έρωτας και ο παραμυθένιος γάμος

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πριν γνωρίσει τον σύζυγό της, είχε εκφράσει την επιθυμία της και το όνειρό της να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια.

Η παρουσιάστρια γνώρισε τον Θέμη Σοφό από από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα με τον γάμο να έρχεται πολύ γρήγορα. Το ζευγάρι πριν καν συμπληρώσει έναν χρόνο σχέσης παντρεύτηκε στις 25 Ιουνίου 2011 σε κτήμα των Σπάτων με 300 καλεσμένους και ένα παραμυθένιο σκηνικό.



Η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις αλλάζοντας δύο νυφικά, μάλιστα, στη διάρκεια της βραδιάς. Η Σταματίνα επέλεξε ένα υπέροχο, λευκό νυφικό με δαντέλα στους ώμους για την ώρα του μυστηρίου, ενώ στη δεξίωση φόρεσε ένα λευκό, στράπλες νυφικό κάνοντας την ανατροπή και προσθέτοντας μια μαύρη, σατέν ζώνη στη μέση της.