Γλυκά Νερά: Σε ποια εκπομπή είχαμε δει πριν χρόνια τον πιλότο και δεν το ξέραμε (video)

Γλυκά Νερά: Σε ποια εκπομπή είχαμε δει πριν χρόνια τον πιλότο και δεν το ξέραμε (video)

Η τηλεοπτική εμφάνιση του 32χρονου καθ' ομολογίαν δράστη δολοφονίας, την οποία σίγουρα δεν θυμόσουν.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλη η ελληνική κοινωνία τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των Γλυκών Νερών και τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Κι ενώ ο δράστης πλέον έχει ομολογήσει και έχει οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, καθημερινά ολοένα και περισσότερα στοιχεία για τον ίδιο και τη ζωή του βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ψυχολογία της μάζας, o δολοφόνος και ο σκύλος που οδήγησε στην εξιχνίαση!

Η εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή

Σήμερα το πρωί η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» αποκάλυψε ότι ο 32χρονος πιλότος είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή το 2014. Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως έχουμε όλοι δει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στην εκπομπή του Σπύρου Σούλη, «Ζόρικα Επαγγέλματα».

Στο πλαίσιο της εκπομπής, ο Σπύρος Σούλης είχε συναντήσει πιλότους, οι οποίοι του μίλησαν για την επικινδυνότητα και τις δυσκολίες του επαγγέλματος με τον νεαρό- όπως θα δεις- Μπάμπη να φαίνεται στα πλάνα.



Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν τότε ήταν περίπου 25 ετών.

Οι εξελίξεις σχετικά με τη μικρή Λυδία

Μετά την ομολογία του συζυγοκτόνου έχει πέσει στο τραπέζι το ζήτημα της επιμέλειας της ενός έτους κόρης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν Κράουτς. Η οικογένεια της Καρολάιν, που ζει στην Αλόννησο, ζητά την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού.

Από την άλλη πλευρά, οι γονείς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου ζητούν την από κοινού επιμέλεια, με εναλλασσόμενη κατοικία. Συγκεκριμένα, ζητούν να τους ανατεθεί η από κοινού επιμέλεια της εγγονής τους, Λυδίας, με τους γονείς της δολοφονημένης Καρολάιν.



Η απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων για το πού θα δοθεί η επιμέλεια της μικρής Λυδίας μπορεί να βγει ακόμα και σήμερα ή το αργότερο τη Δευτέρα. Η Εισαγγελία Ανηλίκων, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, βάσει του άρθρου 1532 του Αστικού Κώδικα, θα αναθέσει προσωρινά την επιμέλεια του παιδιού, είτε στους συγγενείς της Καρολάιν στην Αλόννησο, είτε στην οικογένεια του κατηγορούμενου πιλότου στα Γλυκά Νερά, αφού προχώρησε σε διενέργεια έρευνας, ώστε οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες να καταλήξουν στο ποιο από τα δύο περιβάλλοντα είναι καταλληλότερο για το μωρό.