Επέτειος γάμου για την Ολυμπία Χοψονίδου- Η τρυφερή φωτό με τον Σπανούλη

Επέτειος γάμου για την Ολυμπία Χοψονίδου- Η τρυφερή φωτό με τον Σπανούλη

10 χρόνια γάμου συμπληρώνει το ζευγάρι!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των γάμων ξεκάθαρα και τις τελευταίες μέρες το έχουμε καταλάβει περισσότερο από ποτέ. Πρώτα η Μαριέττα Χρουσαλά, μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τώρα η Ολυμπία Χοψονίδου κοινοποίσαν μέσα από τα social media τους τρυφερές φωτογραφίες με τους συζύγους τους για τις επετείους γάμου τους.

Ολυμπία Χοψονίδου: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί μετά τις εγκυμοσύνες της

Η επέτειος δέκα χρόνων

Η Ολυμπία Χοψονίδου συμπλήρωσε δέκα χρόνια γάμου με τον Βασίλη Σπανούλη στις 24 Ιουνίου και μία μέρα μετά, στις 25 Ιουνίου, αποφάσισε να μοιραστεί μια κοινή τους φωτογραφία σε Insta Story.

Η πρώην Σταρ Ελλάς ανήρτησε μια φωτογραφία που ποζάρει χαμογελαστή με τον σύζυγό της, βάζοντας καρδούλες, γράφοντας 10 years (aka δέκα χρόνια) και τη φράση happy anniversary, δηλαδή χαρούμενη επέτειο.

hopsonidou epeteios

Ο έρωτας, ο γάμος και τα έξι παιδιά

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης γνωρίστηκαν στη Μύκονο. «Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου», δήλωνε λίγο καιρό αργότερα ο μπασκετμπολίστας.



«Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές», έχει πει ο Βασίλης Σπανούλης.

Στις 24 Ιουνίου 2011 το ζευγάρι παντρεύτηκε σε κτήμα των Σπάτων και ήταν πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Τότε, μάλιστα, είχαν ήδη αποκτήσει το πρώτο τους παιδάκι, τον γιο τους, τον οποίο και είχαν μαζί τους στον γάμο.

Το 2012 το ζευγάρι φέρνει στον κόσμο το δεύτερο παιδί του με την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη να έχουν δημιουργήσει σήμερα πια μια υπέροχη οικογένεια και να έχουν αποκτήσει συνολικά έξι παιδιά.