MAD VMA 2021: Η εμφάνιση της Λασκαράκη κέντρισε το ενδιαφέρον για έναν σημαντικό λόγο!

MAD VMA 2021: Η εμφάνιση της Λασκαράκη κέντρισε το ενδιαφέρον για έναν σημαντικό λόγο!

Λασκαράκη και Σουλάτος έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Λίγο πριν φύγει ξανά για την Κρήτη, η Βάσω Λασκαράκη επέστρεψε στην Αθήνα και έκανε μια grande εμφάνιση. Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος, εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί των MAD VMA 2021 και κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων, των παπαράτσι και του απλού κόσμου (σ.σ. Η ηθοποιός φορούσε ένα midi φόρεμα Celia Kritharioti από ταφτά σε παστέλ αποχρώσεις και κέντημα στο μπούστο).

Βλέπεις, τα τελευταία posts της ηθοποιού άφηναν μερικά υπονοούμενα και όλοι αναρωτιούνται αν έρχεται κάτι καινούργιο στη ζωή της.

«Μερικές φορές δεν χρειάζεται να σχεδιάσεις και να προγραμματίσεις τίποτα …. Τα καλύτερα γίνονται όταν δεν τα περιμένεις», έγραφε η Λασκαράκη πριν μερικές ημέρες με τα likes να ξεπερνούν τα 10 χιλιάδες σε δύο ώρες από τη στιγμή της ανάρτησης.


https://www.instagram.com/p/CQT2VcNBrxF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάποιοι λοιπόν εύλογα αναρωτήθηκαν αν είναι έγκυος και αν αυτό είναι «το καλό που γίνεται χωρίς να το περιμένεις». Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα σήμερα στην Βάσω, η οποία πόζαρε πιο ευτυχισμένη από ποτέ δίπλα στον αγαπημένο της σεφ!


https://www.instagram.com/p/CQfn6H8B2tB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τώρα, ασφαλές συμπέρασμα από το λουκ δεν θα βγάλουμε, αλλά σίγουρα η παρουσία του ζευγαριού ήταν προσεγμένη!

Δες τις φωτογραφίες και κρίνε.