Rihanna: Βγήκε ραντεβού και έκρυψε το τατουάζ που είχε κάνει με τον πρώην της

Sabine Camhi
Rihanna: Βγήκε ραντεβού και έκρυψε το τατουάζ που είχε κάνει με τον πρώην της

Μήπως δηλώνει κάτι με αυτήν την κίνηση;

Μετά το ραντεβού της Rihanna με τον A$AP Rocky, οι θαυμαστές της παρατήρησαν ότι είχε καλύψει ένα από τα τατουάζ στον αστράγαλό της: έναν μικρό καρχαρία που ταιριάζει πολύ με ένα που έχει ο πρώην φίλος της Drake. Η Rihanna φόρεσε ένα ζευγάρι Tom Ford σανδάλια για την βραδινή της έξοδο, αποκαλύπτοντας ότι ο καρχαρίας στον αριστερό της αστράγαλο έχει καλυφθεί εντελώς.

Ο Drake δεν φαίνεται να εγκρίνει τη νέα σχέση της Rihanna και του ASAP Rocky



Η 33χρονη τραγουδίστρια έδειξε για πρώτη φορά το tattoo- καρχαρία το 2016, με τον διάσημο καλλιτέχνη τατουάζ Bang Bang να μοιράζεται μια φωτογραφία του στο Instagram.

Ο Drake έχει ένα παρόμοιο τατουάζ στο εσωτερικό του μπράτσου του!

Όταν η Rihanna έκανε αυτό το τατουάζ, οι θαυμαστές τις σχολίασαν πως αποτελεί απόδειξη αγάπης για τον Drake. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ράπερ της έκανε δώρο έναν λούτρινο καρχαρία μετά από ρομαντικό ραντεβού των δύο και επίσκεψη σε ένα ενυδρείο στο Τορόντο.

Σε μια συνέντευξη στη Vogue το 2018, η ιδρύτρια του Fenty Beauty επιβεβαίωσε ότι αυτή και ο Drake δεν είναι πλέον μαζί, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είμαστε φίλοι τώρα, αλλά δεν είμαστε και εχθροί. Είναι αυτό που είναι».