Κάτια Ζυγούλη: Η αποκάλυψη για την κυτταρίτιδα και την κατάθλιψη (video)

Κάτια Ζυγούλη: Η αποκάλυψη για την κυτταρίτιδα και την κατάθλιψη (video)

Το μοντέλο μίλησε για την κατάθλιψη, ενώ παραδέχθηκε ότι έχει κυτταρίτιδα!

Η Κάτια Ζυγούλη έχει δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο YouTube μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους ακόλουθούς της μυστικά μόδας και ομορφιάς. Στο τελευταίο βίντεό της, ωστόσο, αποφάσισε να… ξεφύγει από τα κλασικά και να απαντήσει σε ερωτήσεις των θαυμαστών της.

Τα θέματα του βίντεο, τελικά, ήταν πολλά. Η Κάτια μίλησε για την κατάθλιψη που έχει βιώσει μετά τις εγκυμοσύνες, παραδέχθηκε ότι έχει κυτταρίτιδα, ενώ αποκάλυψε και τι διατροφή κάνει.

Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη: Το love story του διάσημου ζευγαριού μέσα από 10 φωτογραφίες

Η κατάθλιψη μετά τις εγκυμοσύνες

Πολλές είναι οι νέες μανούλες που μετά την εγκυμοσύνη έρχονται αντιμέτωπες με την κατάθλιψη. Κάτι τέτοιο βίωσε και η Κάτια Ζυγούλη, η οποία εξήγησε, βέβαια, πως δεν μιλάμε για διαγεγνωσμένη κατάθλιψη. «Δεν πήρα θεραπεία», λέει χαρακτηριστικά.

Το μοντέλο εξηγεί στο βίντεο, αυτό που όλες οι μανούλες βιώνουν μετά τον τοκετό. «Δεν είναι εύκολο. Ούτε στο πρώτο, ούτε στο δεύτερο (παιδί). Σου έρχονται λίγο τα πάνω-κάτω. Ο κόσμος σου μπερδεύεται. Έχεις και τις μαύρες σου».



Η παραδοχή για την κυτταρίτιδα και η διατροφή της

Η Κάτια Ζυγούλη αποκάλυψε με χαμόγελο και με μεγάλη άνεση πως έχει κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο. Όσον αφορά τη διατροφή που ακολουθεί, η σύζυγος του Σάκη Ρουβά είπε πως κάνει διαλειμματική νηστεία. Τρώει, δηλαδή, οκτώ ώρες και δεν τρώει τίποτα τις υπόλοιπες δεκαέξι ώρες.

https://www.instagram.com/p/CGW_hTcFMb1

Όπως είπε η ίδια, αυτό δεν σημαίνει ότι για ένα οκτάωρο τρώει ό,τι βρει μπροστά της. Συνήθως κάνει δύο γεύματα, ενώ προσέχει πολύ τις πρώτες ύλες. Δηλαδή, φροντίζει να μην τρώει λιπαρά και να διατρέφεται υγιεινά. Αυτήν την περίοδο η ίδια, όπως λέει, λατρεύει το ταχίνι.