Η κόρη της Παπούλια είναι ίδια η μαμά της! Η φωτογραφία-απόδειξη που δεν έχεις ξαναδεί

Η κόρη της Παπούλια είναι ίδια η μαμά της! Η φωτογραφία-απόδειξη που δεν έχεις ξαναδεί

Η ομοιότητά τους είναι άκρως εντυπωσιακή την ώρα που η Αφροδίτη ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της στην υποκριτική.

Η Εβελίνα Παπούλια είναι αναμφίβολα μία από τις πιο δημοφιλείς και καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της. Η όμορφη πρωταγωνίστρια έδωσε το παρών στα φετινά μουσικά βραβεία Mad Video Music Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Γκάζι και συγκεκριμένα στην Τεχνόπολη.

Εσύ θυμάσαι που είδες πρώτη φορά την κόρη της Εβελίνας Παπούλια;

https://www.instagram.com/p/CQlGmERByWP

Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυό σταγόνες νερό

Στο λαμπερό event βρέθηκε και η κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, η οποία απένειμε βραβείο μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στην επερχόμενη σειρά του ΜΕGA "Γη της Ελιάς", Liam Ireland. Η γλυκιά τραγουδίστρια κάνει φέτος το τηλεοπτικό της ντεμπούτο αφού ο σκηνοθέτης, Ανδρέας Γεωργίου, της εμπιστεύτηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η 21χρονη Αφροδίτη έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί με το χρυσοκίτρινο mini φόρεμα που επέλεξε να φορέσει. Την ίδια ώρα η μαμά της Εβελίνα Παπούλια εμφανίστηκε με λευκό mini φόρεμα από δαντέλα το οποίο συνδύασε με καφέ cowboy boots. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η διάσημη ηθοποιός ανέβαζε insta-stories με την κόρη της on stage, αποδεικνύοντας πόσο περήφανη μαμά είναι.

Η σπάνια φωτογραφία από τα πρώτα βήματα της Εβελίνας Παπούλια

Το 1994 η σειρά "Ταύρος με Τοξότη" προβλήθηκε από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και αγαπήθηκε όσο τίποτα από το τηλεοπτικό κοινό. Η κοκκινομάλλα τότε Εβελίνα έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα που αργότερα θα της χάριζαν μια λαμπρή καριέρα στην υποκριτική.

evelinapapoulia

Όπως μπορείς να δεις κι εσύ, η νεαρή Εβελίνα μοιάζει υπερβολικά πολύ με την σημερινή εικόνα της κόρης της, Αφροδίτης.



Στη gallery που ακολουθεί θα δεις φωτογραφίες από την εντυπωσιακή εμφάνιση μαμάς-κόρης στα Mad Video Music Awards 2021.