Παπαγεωργίου-Snik: Γιατί δεν βρέθηκαν ποτέ στα φετινά MAD VMAs

Παπαγεωργίου-Snik: Γιατί δεν βρέθηκαν ποτέ στα φετινά MAD VMAs

Το πρώην ζευγάρι απέφυγε μια πιθανή αμήχανη συνάντηση.

Με απόλυτη επιτυχία και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον covid-19, πραγματοποιήθηκαν τα φετινά Mad Video Music Awards στην Τεχνόπολη. Οι περιορισμένοι θεατές απόλαυσαν μια μοναδική βραδιά με κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές και live acts που θα συζητηθούν.

MAD VMA 2021: Το κόκκινο χαλί γέμισε με τα καλοκαιρινά looks των celebrities

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε το παρών στη λαμπερή διοργάνωση και εντυπωσίασε τους πάντες με την ενδυματολογική της επιλογή. Φορώντας ένα μαύρο φόρεμα, δετά ψηλοτάκουνα πέδιλα και τσαντάκι σε σχήμα καρδιάς, το μοντέλο-παρουσιάστρια έκανε τα φωτογραφικά φλας να πάρουν φωτιά. Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της παρουσιάστριας μετά τον χωρισμό της από τον Snik και όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το συγκεκριμένο θέμα. Η Ηλιάνα δεν δίστασε να απαντήσει αφοπλιστικά:

«Όλα καλά με τα προσωπικά μου, πώς με βλέπεις; Μόλις έφτασα εδώ και δεν έχω δει κανέναν. Ένας χωρισμός μπορεί να σε ανανεώσει, όπως και μια νέα σχέση μπορεί και ένας γάμος και μια οικογένεια και τα παιδιά, όλα μπορούν να σε ανανεώσουν».


https://www.instagram.com/p/CQjtweOsxjx

«Παρασκήνιο δεν έχω γιατί δεν είμαι των παρασκηνίων. Είμαι των προσκηνίων και των ανοιχτών συζητήσεων. Το μόνο που έχω να σου πω αυτή τη στιγμή είναι ότι ανυπομονώ να τελειώσουμε, να πάμε διακοπές, να πάνε όλα ωραία, μαγιό, παραλίες, άμμος, θάλασσα και μετά θα γίνουν όλα», συμπλήρωσε.



Η συνάντηση που δεν έγινε ποτέ με το Snik

Το πρώην ζευγάρι δεν συναντήθηκε ποτέ καθώς το live act του Snik και πολλών άλλων τραγουδιστών προβλήθηκε στις οθόνες από άλλο stage και χώρο. Έτσι, οι πρώην σύντροφοι δεν βρέθηκαν στο backstage ενώ ο Snik δεν έδωσε το παρών ούτε στο κόκκινο χαλί. Αξίζει να σημειωθεί πως ο trapper κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο trap video της χρονιάς με το τραγούδι "Etsi".

Ο αναπάντεχος χωρισμός

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik αποτελούν ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους, βρέθηκε το love story τους στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media γινόντουσαν viral ενώ η Ηλιάνα μιλούσε για τον σύντροφό της με τα πιο τρυφερά λόγια. Όταν άρχισαν να ακούγονται φήμες περί χωρισμού ο trapper διέψευσε τα ρεπορτάζ ωστόσο λίγο αργότερα έσβησε όλες τις φωτογραφίες με την Ηλιάνα και την έκανε unfollow στο Ιnstagram. Η παρουσιάστρια ωστόσο εξακολουθεί να έχει στο προφίλ της την φωτογραφία όπου ποζάρουν αγκαλιασμένοι την Πρωτοχρονιά.

Η κίνηση που αποδεικνύει πως ο χωρισμός Snik-Ηλιάνας είναι οριστικός

Πηγή κεντρικής: @ilianapapageorgiou