Η Φουρέιρα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα που όλοι πρέπει να ακούσουν-Μαζί σου Ελένη!

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Φουρέιρα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα που όλοι πρέπει να ακούσουν-Μαζί σου Ελένη!

Η τραγουδίστρια ανέβηκε οn stage και ένιωσε την ανάγκη να στείλει ένα μήνυμα προς τον κόσμο.

Εν μέσω της ραγδιαίας αύξησης των εγκλημάτων σε βάρος των γυναίκων, η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε οn stage και έστειλε το δικό της εμφατικό μήνυμα από τα MAD Video Music Awards 2021. Η 34χρονη pop star παρευρέθηκε στο λαμπερό μουσικό θεσμό όπου κατάφερε και κέρδισε ένα ακόμη βραβείο, αυτό του Best Female Modern Award.
Κατά τη διάρκεια της βράβευσής της από τον Χάρη Ρώμα και την Έφη Ρασσιά, έστειλε εμφανώς συγκινημένη ένα ηχηρό μήνυμα προς τις γυναίκες και τα νέα παιδιά που παρακολουθούσαν το show.

«Θέλω να πω σε όλα τα κορίτσια που με βλέπουν τώρα από το σπίτι, να αγαπάτε πολύ τον εαυτό σας γιατί πραγματικά είστε μοναδικές» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Και θέλω να πω και σε όλα τα αγόρια που με βλέπετε τώρα από το σπίτι να αγαπάτε και να σέβεστε τις γυναίκες» υπογράμμισε με έμφαση η δημοφιλής τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/CQjtiJ0JMoO

Το ευχαριστήριο post της

«To να κερδίζω ένα ακόμη βραβείο πάντα με κάνει περήφανη και ευτυχισμένη. Ειδικά όταν είναι το βραβείο "η καλύτερη γυναίκα modern τραγουδίστρια της χρονιάς". Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλες τις γυναίκες! Ελπίζω να συνειδητοποιήσουν τη δύναμη που έχουν και να αγαπούν τον εαυτό τους. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους οπαδούς μου, την ομάδα μου και την δισκογραφική μου εταιρεία. Σας αγαπώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Τα καλύτερα έρχονται. Σας ευχαριστώ όλους» έγραψε η pop star πριν λίγα λεπτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CQnvBB0A8Zc

Η πορεία προς την κορυφή

Η τραγουδίστρια είναι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. Δούλεψε πολύ σκληρά για να τα καταφέρει (ξεκίνησε από το συγκρότημα Mystique) ενώ σήμερα κάθε της τραγούδι να γίνεται hit σε χρόνο Dt.

Η Ελένη Φουρέιρα εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision το 2018 με το τραγούδι "Fuego" όπου έβαλε φωτιά στη σκηνή και αποθεώθηκε από εκατομμύρια #eurovisionfans. Αν και ήταν το φαβορί για την πρωτιά, κατέκτησε την 3η θέση όμως η καριέρα της εκτοξεύτηκε. Ακολούθησε ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό tour με την Ελένη να λατρεύεται από το κοινό και τον Τύπο.



Πηγή φωτογραφιών: @foureira