Ο Tristan Thompson διέψευσε τον χωρισμό από την Khloé Kardashian με ένα post

Ο Tristan Thompson διέψευσε τον χωρισμό από την Khloé Kardashian με ένα post

Η ανάρτηση που έκανε ο Tristan την ημέρα των γενεθλίων της Khloé τα λέει όλα!

Τα γενέθλιά της είχε η Khloe Kardashian στις 27 Ιουνίου. Η reality star έγινε 37 ετών και δέχθηκε πλήθος ευχών τόσο από την οικογένειά της όσο και από φίλους μέσα από τα social media. Αυτό που κανείς δεν περίμενε να δει, όμως, ήταν οι τόσο θερμές ευχές του Tristan Thompson, οι οποίες ουσιαστικά διέψευσαν τον χωρισμό τους.

Το post του Tristan Thompson

«Σ’ ευχαριστώ για το γεγονός ότι δεν είσαι μόνο μια εξαιρετική σύντροφος, μητέρα και κολλητή, αλλά επίσης είσαι ο καλύτερος, ο πιο τρυφερός και πιο αξιαγάπητος άνθρωπος που έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Μεταδίδεις την αγάπη και το πνεύμα σου σε όποιον γνωρίσεις. Σ’ ευχαριστώ που είσαι πάντα εκεί για μένα και που βάζεις πάντα πρώτη την οικογένειά μας. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ. Να έχεις μια υπέροχη μέρα», έγραψε ο Tristan Thompson.

https://www.instagram.com/p/CQok4UlLuzJ

Οι θερμές ευχές αυτές έρχονται περίπου μια εβδομάδα μετά τα νέα για χωρισμό ανάμεσα στον Tristan Thompson και την Khloe Kardashian. Για να καταλάβεις, Tristan και Khloe χώρισαν λίγες μέρες μετά τις αποκαλύψεις ότι εκείνος βρέθηκε σε πάρτι στο Bel Air και εθεάθη να μπαίνει σε υπνοδωμάτιο μαζί με τρεις γυναίκες. Εκεί, μάλιστα, έμεινε κλεισμένος μαζί τους για περίπου 30 λεπτά.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 18 Ιουνίου, μια μέρα αφότου ο Tristan Thompson είχε βγει για δείπνο με την Khloé Kardashian και την κορούλα τους, True.

Σε αυτό το link θα μάθεις όλα όσα έγιναν αναφορικά με τον υποτιθέμενο χωρισμό του ζευγαριού!

Ωστόσο, τώρα έρχεται αυτό το post και τα ανατρέπει όλα. Για την ακρίβεια, ο Tristan διαψεύδει τον χωρισμό δείχνοντας ότι όλα είναι καλά με την αγαπημένη του και ότι συνεχίζουν να πορεύονται μαζί.

Οι ευχές της Kim Kardashian

Η Kim Kardashian δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram της για να ευχηθεί στην αδελφή της, ενώ έγραψε κι ένα πολύ συγκινητικό κείμενο στη λεζάντα.



«OMG Khloe, χαρούμενα γενέθλια! Είσαι ένα από τα πιο υπέροχα και μαγικά άτομα που γνωρίζω! Έχεις τη μεγαλύτερη καρδιά και φροντίζεις όποιον βρίσκεται κοντά σου. Είσαι η καλύτερη μαμά και φίλη στον μικρό κύκλο που έχεις δημιουργήσει! Είσαι το φως στη ζωή μου και στον καθένα που βρίσκεται κοντά σου. Δεν μπορώ να βρω λέξεις για να πω πόσο ευλογημένη νιώθω που είσαι η αδελφή μου. Δεν θα ήθελα να έχω κανέναν άνθρωπο κοντά μου παρά μόνο εσένα. Σ’ αγαπώ!», έγραψε η Kim Kardashian για την Khloe.