Βγήκε από το μαιευτήριο η Χριστίνα Μπόμπα- Τα λόγια συγκίνησης

Βγήκε από το μαιευτήριο η Χριστίνα Μπόμπα- Τα λόγια συγκίνησης

Επιστρέφει στο σπίτι της η Χριστίνα με τα δίδυμα κορίτσια της!

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε σήμερα η Χριστίνα Μπόμπα! Η influencer επέστρεψε στο σπίτι της μαζί με τα δίδυμα κοριτσάκια της και τον Σάκη Τανιμανίδη, με τους δυο τους να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Η συγκίνηση κατά την έξοδο από το μαιευτήριο

Η Χριστίνα Μπόμπα σήμερα το πρωί έκανε ένα Insta Story ανακοινώνοντας στους followers της ότι σε λίγες ώρες επιστρέφει στο σπίτι της με τα μωράκια της.

eksitirio mpompa

Μόλις πριν λίγα λεπτά η influencer βγήκε από το μαιευτήριο με την ίδια και τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, να λάμπουν από ευτυχία και να είναι βαθιά συγκινημένοι. Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε πως δεν επιτρεπόταν να είναι παρών στον τοκετό και εξήγησε πως ζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του.

«Ζούμε την πιο μαγική στιγμή της ζωής μας», είπε το ζευγάρι. Όπως αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης, για τον ίδιο η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν η Χριστίνα πήρε στην αγκαλιά της τα δίδυμα και άρχισε να τα θηλάζει.



Το πρώτο post με τα δίδυμα

«Είμαστε ήδη δυο μέρες μαζί! Και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ! Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που μπορούν να καταλάβουν μόνον όσοι έχουν γίνει γονείς. Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα. Δεν έχω λόγια για τις ευχές και την αγάπη σας! Μας κάνατε τις μέρες μας ακόμα πιο ξεχωριστές!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στο πρώτο post με τα δίδυμα.

https://www.instagram.com/p/CQidM66F2KJ

Η influencer πόζαρε σε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, στο κρεβάτι του μαιευτηρίου, έχοντας στην αγκαλιά της τα δίδυμα μωράκια της. Τα σχόλια και τα likes, όπως ήταν φυσικό, ήταν αμέτρητα.



Η ανακοίνωση της γέννησης των διδύμων

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν αυτός που στις 23 Ιουνίου ανακοίνωσε τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών του. Η Χριστίνα Μπόμπα γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και καισαρική τομή τα παιδάκια της με τον μπαμπά, Σάκη, να «λιώνει» και να δημοσιεύει μια τρυφερή φωτογραφία με τις κόρες του στην αγκαλιά του.

https://www.instagram.com/p/CQduetFMFym

«Έφτασαν. Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας επί… 2», έγραψε στη φωτογραφία που ανήρτησε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις τη στιγμή που το ζευγάρι βγαίνει από το μαιευτήριο και μιλά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους. Όχι μόνο, όμως... Θα βρεις και τρία φορέματα στο ίδιο στυλ με αυτό που φόρεσε για την έξοδό της η Χριστίνα Μπόμπα για να μπορέσεις να δημιουργήσεις κι εσύ αυτό το effortlessly sport look!