Η αδιαθεσία του Γιώργου Λύρα και η επέμβαση στην καρδιά

Η αδιαθεσία του Γιώργου Λύρα και η επέμβαση στην καρδιά

Σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά  θα υποβληθεί ο Γιώργος Λύρας μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που έκανε στο νοσοκομείο. Πάντα στο πλευρό του η σύζυγός του Πέγκυ Ζήνα.

Το ζευγάρι, ενώ απολάμβανε τις διακοπές τους με σκάφος στην Επίδαυρο όπου παραθερίζει και ο Στηβ Κακέτσης, και έκαναν παρέα καθημερινά, αναγκάστηκαν να επιστρέψουν εσπευσμένα στην Αθήνα, καθώς ο Γιώργος Λύρας ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος. Ο ίδιος διατήρησε την ψυχραιμία του και συμφώνησε να γυρίσουν αμέσως στην πρωτεύουσα για να κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Γιώργος Λύρας είχε υποβληθεί σε αγγειοπλαστική αρτηριών γνωστό ως (μπαλονάκι) πριν δέκα χρόνια, αλλά είχε αρνηθεί να κόψει το κάπνισμα που του είχαν πει οι γιατροί.

Το πρωί της Πέμπτης το ζευγάρι πήγε μαζί σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών για τις απαραίτητες εξετάσεις. Μην παραβλέπουμε οτι η τραγουδίστρια είναι στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα, οι γιατροί αποφάσισαν ότι ο Γιώργος Λύρας έπρεπε να υποβληθεί το συντομότερο σε χειρουργική επέμβαση παράκαμψης των στεφανιαίων αρτηριών (by-pass). Την Παρασκευή το πρωί έφτασαν και πάλι μαζί στην ιδιωτική κλινική προκειμένου ο Γιώργος να βρίσκεται σε στενή παρακολούθηση μέχρι την επόμενη εβδομάδα που θα γίνει η εγχείρηση. Να ευχηθούμε περαστικά.