Εμφάνιση- έκπληξη της όμορφης παίκτριας του MasterChef στο εστιατόριο του Τζιοβάνι (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Εμφάνιση- έκπληξη της όμορφης παίκτριας του MasterChef στο εστιατόριο του Τζιοβάνι (photos)

Ο Τζιοβάνι ήταν αγαπητός από όλους τους συμπαίκτες του και αυτό φαίνεται.

Η Ρόδος έχει γίνει φέτος πόλος έλξης μετά την είσοδο στη ζωή μας του James Καφετζή, τη δημοτικότητα του Τριαντάφυλλου και τη λατρεία του κοινού, προς τον Ιταλό σεφ που αγαπήσαμε μέσα από το MasterChef 5, του Giovanni.

Ο Τζιοβάνι βρίσκεται εδώ και εβδομάδες, μετά την αποχώρηση από το MasterChef στο εστιατόριό του στη Λαχανιά της Ρόδου, εστιατόριο το οποίο έχει μια θαυμάσια σεζόν από το ξεκίνημά του.

Ο παίκτης του MasterChef, δεν παραλείπει μάλιστα να μας δείχνει στιγμές από τη ζωή του ως σεφ στη Ρόδο και αυτή τη φορά έκανε το ίδιο και με τον ξεχωριστό επισκέπτη που υποδέχτηκε στην κουζίνα του Sole Gianguaro.

Τι ξέρουμε ήδη!

Στο τελικό του MasterChef, ο Τζιοβάνι είχε ανακοινώσει πως η νικήτρια και πρώτη Ελληνίδα MasterChef, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη έχει προγραμματίσει να βρεθεί στη Ρόδο και να παραμείνει για μερικές ημέρες στην παρέα του Τζιοβάνι μέσα στον Αύγουστο.



Η άλλη επισκέπτρια του Τζίο!

Κι ενώ περιμέναμε τη Μαργαρίτα, είναι τελικά άλλη η παίκτρια που βρέθηκε στη Ρόδο! Πρόκειται για τη Βίλλη Σέργη, τη νεαρή σεφ με καταγωγή από την Καλαμάτα και τη Νάξο που έφυγε σχετικά νωρίς από το ριάλιτι μαγειρικής.


https://www.instagram.com/p/CQQ7Xd4A4Qz

Η Βίλλη είχε επισκεφτεί πριν από μερικές ημέρες και τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη στη Λέσβο και μαγείρεψαν μαζί.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω