Επέτειος για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο: Το ταξίδι και τα stories αγάπης (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επέτειος για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο: Το ταξίδι και τα stories αγάπης (photos)

Δεύτερη επέτειος για την ηθοποιό και τον αγαπημένο της σεφ.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και ο Ιούνιος είναι ξεκάθαρα ο μήνας τους. Το γνωστό ζευγάρι έχει κάθε λόγο να γιορτάζει, μιας και χθες (29/6/21) συμληρώθηκαν δύο χρόνια από το γαμήλιο πάρτι τους.

Έχεις ακούσει την έκφραση «ο δολοφόνος γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος»; Αυτό συνέβη με τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο, οι οποίοι βρίσκονται στη Νάξο. Και όχι σε ένα οποιοδήποτε μέρος, αλλά εκεί που πραγματοποιήθηκε το πάρτι τους τον Ιούνιο του 2019.

Ο μυστικός γάμος του ζευγαριού

Το 2019 όλοι περίμεναν τον γάμο του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη. Δεν είχαν ανακοινώσει επίσημα ημερομηνία, όμως όλοι γνώριζαν πως θα γίνει. Ήταν Δευτέρα του Πάσχα (29/4/2019), όταν η ηθοποιός έκανε ένα story, το οποίο μαρτυρούσε πως εκείνη και ο αγαπημένος τς παντρεύτηκαν.

Πατώντας αυτό το link θα δεις όλα όσα έγιναν τον Απρίλιο του 2019.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα στην Κρήτη, μόνο με κάποιους συγγενείς, και χωρίς να παρευρεθούν φίλοι από την Αθήνα, όπως η Αθηνά Οικονομάκου. Ένα story της ηθοποιού στο Instagram account της ήταν αρκετό για να αποκαλύψει τον γάμο της, τον οποίο κανείς δεν ειχε καταλάβει πως θα γινόταν τότε.

«Η αγάπη του φώναξε πιο δυνάτα από τους δαίμονές της», έλεγε το story της, το οποίο συνοδευόταν από τη λεζάντα «Just Married» και την ημερομηνία.

VASO LASKARAKI PANTREUTIKE

Το γαμήλιο πάρτι στη Νάξο

Τι και αν ο γάμος πραγματοποιήθηκε κρυφά στην Κρήτη το Πάσχα του 2019 σε στενό κύκλο 20 ατόμων; Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος δεν σκόπευαν να το αφήσουν έτσι το θέμα του γάμου τους. Για ακόμη μια φορά και χωρίς να καταλάβουμε σχεδόν τίποτα, η ηθοποιός και ο αγαπημένος της σεφ διοργάνωσαν πάρτι στη Νάξο στις 29 Ιουνίου 2019, καλώντας φυσικά όλους τους φίλους τους που δεν έδωσαν το παρών στο μυστήριο της Κρήτης.



Ο γάμος της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο στη Νάξο είναι γεγονός! (video + photos)

Όλη η παρέα του ζευγαριού βρέθηκε στη Νάξο με το Instagram να παίρνει φωτιά με τις αναρτήσεις από το πάρτι. H νύφη μάλιστα τα έδωσε όλα στον χορό κρητικών τραγουδιών. Η Νικόλ Παναγιώτου φίλη της Βάσως και της Αθηνάς Οικονομάκου ανέβασε μία από τις πιο όμορφες φωτογραφίες του ζευγαριού, γράφοντας χαρακτηριστικά πως μοιάζουν με παραμύθι, ενώ συμπλήρωσε στο caption αυτής και μία υπέροχη μαντινάδα.



Η επέτειος γάμου έγινε και πάλι στη Νάξο

Μπορεί πέρυσι η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος να μην γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο όπως θα ήθελαν λόγω της πανδημίας τους κορονοϊού, φέτος όμως επέστρεψαν και πάλι στο νησί των Κυκλάδων. Τις τελευταίες ώρες η Βάσω Λασκαράξη ανεβάζει stories και φωτογραφίες από το αγαπημένο της μέρος, το εστιατόριο Tortuga στη Νάξο.



Εκεί πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου 2019 το παραμυθένιο γαμήλιο πάρτι του ζευγαριού, και εκεί επέστρεψαν δύο χρόνια μετά η Βάσω με τον Λευτέρη, την κόρη της ηθοποιού την Εύα, αλλά και το κατοικίδιό τους τον Olaf.

laskaraki naxos epeteios

Στη Νάξο θα συνεχίσουν τις διακοπές τους προς το παρόν, γεμίζοντας μπαταρίες και ξαναζώντας τις ίδιες εμπειρίες με τον Ιούνιο του 2019. To hashtag #myfavoriteplace συνόδευσε όλα τα stories και τα posts της.

Δες στη gallery περισσότερες φωτογραφίες.