Eva Mendes: Αποκαλύπτει γιατί δεν ανεβάζει ποτέ φωτογραφίες που τραβάει ο Ryan Gosling

Sabine Camhi
Eva Mendes: Αποκαλύπτει γιατί δεν ανεβάζει ποτέ φωτογραφίες που τραβάει ο Ryan Gosling

Αυτός είναι ένας από τους πιο «ιδιωτικούς» insta celebrity accounts!

Αναρωτήθηκες ποτέ πόσες από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Eva Mendes στον λογαριασμό της στο Instagram είναι τραβηγμένες από τον σύντροφό της Ryan Gosling; Λοιπόν, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η απάντηση είναι μηδέν!

Όταν η star ανέβασε στο Instagram στις 28 Ιουνίου μια γλυκιά φωτογραφία της στην οποία φορούσε ένα μοβ φόρεμα με μοτίβο, ένας θαυμαστής ρώτησε ποιος ήταν αυτός που τράβηξε την φωτογραφία.

«Πόσες από τις φωτογραφίες σου έχει τραβήξει ο Ryan;», σχολίασε συγκεκριμένα ο θαυμαστής σε μία από τις φωτογραφίες της που δημοσίευσε στο Instagram.

eva_mendes_fwtografies_instagram_ryan7.jpg

Στη συνέχεια, η Eva απάντησε: «Καμία που δημοσιεύω. Οι φίλοι μου τις τραβάνε και εγώ τραβάω τις δικές τους. Είναι ένα ‘girl thang’». Φυσικά, δεν έχουμε τίποτα εναντίον του Ryan, αλλά στο τέλος της ημέρας συμφωνούμε με την Eva. Δεν είναι πολλοί που μπορούν να τραβήξουν καλύτερες φωτογραφίες από τις κολλητές μας.


https://www.instagram.com/p/BzQr6QThLN3

Η αλήθεια είναι πως βγάζει νόημα το γεγονός πως ο φωτογράφος πίσω από τις αναρτήσεις της Eva δεν είναι ο Ryan, αφού ο ηθοποιός και οι δύο κόρες του ζευγαριού, η Esmeralda, 6 ετών, και η Amada, 5 ετών, δεν είναι παρόντες σε καμία πλατφόρμα.

H Eva Mendes μοιράστηκε την καλύτερη συμβουλή για το μεγάλωμα των παιδιών (photo)

Παρόλο που το A-list ζευγάρι είναι μαζί από το 2011, κατάφερε να κρατήσει την οικογενειακή και προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.