Το τρυφερό post της Δανάης Μπάρκα για την γιορτή του Απόστολου Ρουβά (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το τρυφερό post της Δανάης Μπάρκα για την γιορτή του Απόστολου Ρουβά (photos)

Η παρουσιάστρια ευχήθηκε στον συνεργάτη της με τον ωραιότερο τρόπο.

Γιορτινή η σημερινή ημέρα για την εκπομπή «Πάμε Δανάη» αφού ο σεφ, Απόστολος Ρουβάς έχει την ονομαστική του εορτή. Η 25χρονη παρουσιάστρια και ο 44χρονος σεφ είναι πολύ στενοί φίλοι και δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να είναι μαζί εκτός του τηλεοπτικού πλατό.

Η Δανάη Μπάρκα και ο Απόστολος Ρουβάς βρέθηκαν πρόσφατα στην Σέριφο για γυρίσματα με τις φήμες που τους θέλουν να είνα ζευγάρι να φουντώνουν. Οι πρώτες φήμες είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου όταν ξεκίνησε η εκπομπή εξαιτίας της πολύ καλής χημείας που έχουν μεταξύ τους.

Ο χωρισμός της Δανάης και η επόμενη ημέρα

Ως γνωστόν η νεαρή παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» διατηρούσε εδώ και έξι χρόνια δεσμό με τον Πάνο Αδαμόπουλο ο οποίος είναι personal trainer. Η σχέση τους δοκιμάστηκε πολύ ενώ τους τελευταίους μήνες ήταν και πάλι μαζί έπειτα από έναν σύντομο χωρισμό. Όπως αποκαλύφθηκε όμως λίγο αργότερα το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Για την ώρα ο σεφ και η παρουσιάστρια-ηθοποιός έχουν διαψεύσει τις φήμες που τους θέλουν να είναι μαζί ενώ ο Απόστολος Ρουβάς έχει δηλώσει πρόσφατα ότι βρίσκεται σε σοβαρή σχέση.

Το τρυφερό post για την ονομαστική εορτή του Απόστολου Ρουβά

https://www.instagram.com/p/CQu_CaQM0Gg

«Happy nameday Mr “Always right” Να σε χαιρόμαστε», έγραψε η παρουσιάστρια όλο νόημα και δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της με τον εορτάζοντα σεφ.

Δανάη Μπάρκα: Πρόδωσε πώς είναι η προσωπική της ζωή αυτή τη στιγμή με ένα story

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικές ακόμη φωτογραφίες των δύο αγαπημένων συνεργατών.



Πηγή φωτογραφιών: @danai_barka