Τα πρώτα γενέθλια της Χριστίνας Μπόμπα ως μαμά! Η αδημοσίευτη φωτογραφία που ήρθε στο φως

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τα πρώτα γενέθλια της Χριστίνας Μπόμπα ως μαμά! Η αδημοσίευτη φωτογραφία που ήρθε στο φως

Η όμορφη influencer γίνεται σήμερα 33 ετών και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Ημέρα χαράς στην οικία Τανιμανίδη-Μπόμπα αφού η σύζυγος του παρουσιαστή, Χριστίνα, γίνεται σήμερα 33 ετών. Η γλυκιά influencer θα γιορτάσει φέτος τα πρώτα της γενέθλια ως μαμά και έχει κάθε λόγο να είναι πιο χαρούμενη από ποτέ, αφού κρατά στην αγκαλιά της το πολυτιμότερο δώρο.

Οι ευχές και η σπάνια φωτογραφία που ήρθε στο φως

Πλήθος φίλων και θαυμαστών έσπευσε να ευχηθεί στην Χριστίνα Μπόμπα δημοσιεύοντας φωτογραφίες της στα Insta-stories. Η κουμπάρα της Μαρίνα Βερνίκου, η Εύη Σαλταφερίδου και η Βάσια Κωσταρά είναι μόνο μερικές από τις φίλες που της είπαν τα «Χρόνια Πολλά» με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

mpompa3

Η σχεδιάστρια και πολύ καλή φίλης της Χριστίνας, Βάσια Κωσταρά δημοσίευσε μια φωτογραφία που δεν έχουμε ξαναδεί. Η Χριστίνα είναι ετοιμόγεννη και η κοιλίτσα της κλέβει τις εντυπώσεις. Το σχόλιο της φίλης της είναι πέρα για πέρα αληθινό αφού η 33χρονη κρατά στη αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της, το καλύτερο δώρο γενεθλιών μέχρι και σήμερα.



Η γέννηση των διδύμων και η συγκίνηση

Στις 23 Ιουνίου 2021 η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια , καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη. Τόσο ο Σάκης όσο και η Χριστίνα είχαν μοιραστεί αρκετές φορές μέσα από τα social media τους και σε συνεντεύξεις τους την επιθυμία τους να γίνουν γονείς. Και αυτήν τη στιγμή βιώνουν τις πιο όμορφες στιγμές τους έχοντας στην αγκαλιά τα παιδάκια τους.

https://www.instagram.com/p/CQidM66F2KJ

«Ζούμε την πιο μαγική στιγμή της ζωής μας», είπε το ζευγάρι στις πρώτες του δηλώσεις. Όπως αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης, για τον ίδιο η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν η Χριστίνα πήρε στην αγκαλιά της τα δίδυμα και άρχισε να τα θηλάζει.

Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα. Δεν έχω λόγια για τις ευχές και την αγάπη σας! Μας κάνατε τις μέρες μας ακόμα πιο ξεχωριστές», έγραψε η νέα μαμά στο πρώτο post στο Instagram, το οποίο συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες likes και σχόλια.

Πηγή φωτογραφιών: @chrismpo