Άννα Βίσση: Εμφάνιση-έκπληξη από τα εγγόνια και τον γαμπρό της στη συναυλία της (photos)

290 SHARES

Μόνο η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, ήταν απούσα!

Μια υπέροχη συναυλία πραγματοποίησε στις 29 Ιουνίου στο Θέατρο Άλσος η Άννα Βίσση. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στο stage και, όπως ήταν φυσικό, καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Το συγκινητικό βίντεο από τη συναυλία της Άννας Βίσση μέσα στη βροχή

Η οικογένειά της στο πλευρό της

Είναι γνωστό ότι η Άννα Βίσση έχει στενές σχέσεις με την κόρη της, τον γαμπρό της και τα δύο εγγόνια της. Στη συναυλία, λοιπόν, βρέθηκαν και τα δύο εγγόνια της τραγουδίστριας, ο Νίκος και ο Νέστορας, συνοδευόμενα από τον μπαμπά τους, Θανάση Πανουργιά.

Η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα, απουσίαζε μιας και δεν έχει έρθει ακόμα από τη Νέα Υόρκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στην παρακάτω gallery θα δεις τον γαμπρό της Άννας Βίσση και τα δύο εγγόνια της, τα οποία έχουν μεγαλώσει πολύ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που βλέπουμε σύσσωμη την οικογένεια της Άννας Βίσση. Η απόλυτη Ελληνίδα star έχει εξαιρετικές σχέσεις με την κόρη, τον γαμπρό της και τα εγγόνια της και μάλιστα σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται τους επισκέπτεται στη Νέα Υόρκη.

Το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση

Ήταν στα μέσα Ιουνίου όταν κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο τραγούδι της Άννας Βίσση σε συνεργασία με τον Μπάμπη Στόκα. «Κι όμως δεν τελειώνει» τραγουδούν η Άννα και ο Μπάμπης μεταφέροντάς μας σε νησιωτικούς προορισμούς και βάζοντάς μας σε απόλυτο καλοκαιρινό mood.

Στοίχημα ότι θα το ακούς όλο το καλοκαίρι;

290 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ