Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Ζαρίφη, ο Ράμμος και ο Χολίδης: Το παράξενο που συνέβη

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Ζαρίφη, ο Ράμμος και ο Χολίδης: Το παράξενο που συνέβη

Μια φωτογραφία, τρία posts στο Instagram!

Μια πολύ στενή φιλία φαίνεται να συνδέει τον Χρήστο Χολίδη, την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Αναστάσιο Ράμμο και οι τρεις τους μας το απέδειξαν με τα τελευταία posts στα Instagram τους. Ειδικότερα, οι τρεις τους «κόλλησαν» και άρχισαν να κάνουν παρέα από τη στιγμή που συμμετείχαν στο Just the 2 of Us με τη φιλία τους να συνεχίζεται και εκτός show.

Χθες ο Χρήστος Χολίδης και ο Αναστάσιος Ράμμος είχαν τα γενέθλιά τους με τους δύο τραγουδιστές να γιορτάζουν μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη αυτήν τη μέρα.

Κατερίνα Ζαρίφη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη από το... μακρινό παρελθόν (photos)

Το παράξενο που συνέβη

Χθες βράδυ η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Χρήστος Χολίδης δημοσίευσαν ακριβώς την ίδια φωτογραφία με αφορμή τα γενέθλια των δύο αντρών. Και στα τρία προφίλ στο Instagram είδαμε την ίδια φωτογραφία με τους τρεις τους να ποζάρουν με εμφανώς καλή διάθεση.

«Κι όμως, έχουμε ίδια μέρα γενέθλια @a_rammos. Τη γιορτή μας τίμησε η βασίλισσα της Βοιωτίας… Αικατερίνη», έγραψε ο Χρήστος Χολίδης στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CQw1xHRMqHj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Κατερίνα Ζαρίφη έγραψε στο δικό της post: «Δύο από αυτό το τραπέζι έχουν γενέθλια και μου έταξαν ότι θα με κάνουν βασίλισσα. Ποιον από τους δύο να πιστέψω;».

Από την άλλη, ο Αναστάσιος Ράμμος έγραψε με μπόλικο χιούμορ: «Κανένας δεν είναι νέος μετά τα 30, αλλά μπορεί να είναι κανείς ακαταμάχητος σε όλες τις ηλικίες. Βασιλεύς @christos_cholidis Πρωθιέρεια @zarifious».

Οι φήμες για ειδύλλιο ανάμεσα σε Ζαρίφη και Ράμμο

Τη χρονιά που πέρασε η Κατερίνα Ζαρίφη βίωσε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Χώρισε με τον επί εννέα χρόνια σύντροφό της, Γιάννη, και κάπως έτσι βρέθηκε να είναι single.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός συμμετείχε, όμως, και στο Just The 2 of Us, στο πλευρό του Αναστάσιου Ράμμου. Η χημεία τους ήταν εμφανής από τα πρώτα κιόλας lives με πολλούς να λένε ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους.

Η Κατερίνα, ωστόσο, διέψευσε ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όχι δεν τα έχουμε, είμαστε πολύ καλοί φίλοι αλλά ένα φιλί δεν είναι τίποτα, να ορίστε».