Μια φανταστική έκπληξη στο κοινό από έναν φανταστικό «χαρακτήρα»

Μια φανταστική έκπληξη στο κοινό από έναν φανταστικό «χαρακτήρα»

Ο Andrew Garfield έκανε μια απίστευτη έκπληξη στο κοινό του φετινού Comic-Con, λίγο πριν τη συνέντευξη Τύπου για το «Amazing Spider-Man».

Εκατοντάδες θαυμαστές του Spider-Man είχαν μαζευτεί στη κεντρική αίθουσα του φεστιβάλ κόμιξ Comic-Con για να παρακολουθήσουν από κοντά τη συνέντευξη Τύπου των πρωταγωνιστών της νέας ταινίας με ήρωα τον Spidey, με τίτλο «The Amazing Spider-Man» στην οποία αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί ο Andrew Garfield.

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, ένας φαν ανέβηκε τρέχοντας από το κοινό πάνω στη σκηνή, ντυμένος με μια κλασική στολή του ήρωα, όπως αυτές που φοράνε στο Halloween, και ενώ φορούσε ακόμα τη μάσκα, έπιασε το μικρόφωνο και άρχισε να λέει με αμερικάνικη προφορά, πόσο σημαντική είναι αυτή η στιγμή γι' αυτόν και πόσο ενθουσιασμένος είναι που βρίσκεται εκεί.

Δευτερόλεπτα μετά, ο μασκοφόρος φαν έβγαλε τη μάσκα του για να αποκαλύψει την αληθινή του ταυτότητα. Και δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον Andrew Garfield. Το κοινό έκπληκτο ξέσπασε σε κραυγές ενθουσιασμού και χειροκροτήματα, και ο Garfield, με τη κανονική του, βρετανική προφορά πλέον, άρχισε έναν συγκινητικό λόγο για το τι σημαίνει ο Spider-Man γι' αυτόν, πόσο τον βοήθησε στη ζωή του και πόσο μεγάλη τιμή είναι να βρίσκεται για πρώτη φορά στο Comic-Con, κάτι που ήθελε από παιδί, και μάλιστα με την αφορμή του ρόλου του ως ο παιδικός του ήρωας.

Παρακολουθήστε το video παρακάτω και στο τέλος θα συνειδητοποιήσετε πως καθόλη τη διάρκειά του, είχατε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό σας.