Η Mila Kunis διαλέγει μόνη της τον... πισινό της

Η Mila Kunis διαλέγει μόνη της τον... πισινό της

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε προσλάβει αντικαταστάτρια για μερικές από τις αποκαλυπτικές σκηνές της στο «Friends With Benefits».

Θα πίστευε κανείς πως με τόσο αψεγάδιαστο και σέξι σώμα, η Mila Kunis δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να παίξει η ίδια στις σκηνές που φαίνεται κάτι παραπάνω, στη νέα της ταινία «Friends With Benefits» όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Justin Timberlake.

Κι όμως, η ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατα στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ryan Seacrest, όπου ήταν καλεσμένη, πως στις σκηνές της ταινίας όπου φαίνεται ο πισινός της, δεν είναι η ίδια αλλά μια αντικαταστάτρια.

Το θέμα της Kunis, ωστόσο, δεν ήταν η φυσική κατάσταση του σώματός της, αλλά το ότι δεν ήθελε να αποκαλύψει όλα της τα προσόντα με τη μία.

«Έδειξα το πλαϊνό μέρος του στήθους μου και σκέφτηκα πως δεν μπορώ να τα αποκαλύψω όλα έτσι απλά από τη πρώτη φορά. Πρέπει να τα δείξω σιγά σιγά, σε μικρά κομμάτια εδώ κι εκεί», είπε η Kunis στον Seacrest. Ένα δίκιο το έχει.

Μπορεί να μην ήθελε να δείξει τα πάντα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η ηθοποιός δεν είχε λόγο στην επιλογή του πισινού που θα την αντικαταστούσε. Η Kunis έκατσε μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας και την προσωπική της make-up artist και πέρασαν μαζί από οντισιόν αρκετές κοπέλες που ήλπιζαν να κερδίσουν τον ρόλο των διάσημων οπισθίων της Mila Kunis. Γιατί καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, αγαπητοί αναγνώστες. Πόσο μάλλον το να βγαίνεις στη μεγάλη οθόνη –έστω και ένα κομμάτι σου, σε κάθε περίπτωση.