Summer mood... με το ζόρι No6: Οι celebrities αποχαιρέτησαν τον Ιούνιο με καυτές εμφανίσεις

Sabine Camhi
Summer mood... με το ζόρι No6: Οι celebrities αποχαιρέτησαν τον Ιούνιο με καυτές εμφανίσεις

Πρόσω ολοταχώς για το καλύτερο κομμάτι του καλοκαιριού!

Πριν λίγες μέρες αποχαιρετήσαμε τον Ιούνιο και βάλαμε πλώρη για την καρδιά του καλοκαιριού! Όπως οι περισσότεροι από εμάς, οι celebrities εκμεταλλεύτηκαν τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου, μάζεψαν βαλίτσες και ταξίδεψαν σε κοντινούς ή μακρινούς προορισμούς. Βρήκαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, κάνοντας ένα διάλειμμα από την απαιτητική καθημερινότητά τους.

Από την άλλη, το μυαλό όσων βρίσκονται στην καυτή Αθήνα (καλή ώρα!) είναι στη θάλασσα και τις διακοπές, είναι σε κάθετί που μπορεί να φέρει μια υποψία δροσιάς και καλοκαιρινής ανεμελιάς... Μήπως να ρίξουμε μια ματιά σε φωτογραφίες γεμάτες θάλασσες, bikini και πλατιά χαμόγελα;


https://www.instagram.com/p/CQ3GhY6rJms

Πού βρέθηκαν λοιπόν οι αγαπημένοι μας celebrities την εβδομάδα που μας πέρασε;

Η Μαριέττα Χρουσαλά χαλαρώνει και έχει μαγευτεί από την ομορφιά της Σαντορίνης αφού δεν έχει σταματήσει να ποστάρει και να δημοσιεύει φωτογραφίες στο προφίλ της. Το ίδιο θα κάναμε και εμείς στην θέση της άλλωστε.

Επέτειος γάμου για τη Μαριέττα Χρουσαλά: Η τρυφερή ανάρτηση (photos)

Η Μαρία Σολωμού από την άλλη αναστατώνει την Σκιάθο με τις εμφανίσεις της ενώ η Βάσω Λασκαράκη και ο σύζυγός της γιόρτασαν την επέτειό τους στην όμορφη Νάξο. Η Έλενα Παπαρίζου απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο σέξι είναι με την ανάρτησή της.

Α, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να θυμηθούμε ένα παλιό, classic! Άκουσέ το παρακάτω...



Η Chiara Ferragni επέστρεψε από την Αθήνα στην Ιταλία και βρίσκεται με την οικογένειά της στο Forte dei Marmi. Επιπλέον, η Irina Shayk πέταξε τα ρούχα της και ποζάρει με μαγιό για την νέα καμπάνια του Tropic of C, την εταιρεία μαγιό και αξεσουάρ παραλίας της φίλης της, Candice Swanepoel.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τις hot εμφανίσεις των celebrities. Σε προειδοποιούμε όμως… θα ζηλέψεις τρελά!