Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποζάρει με μπικίνι στην πιο hot φωτογραφία του Σαββατοκύριακου

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποζάρει με μπικίνι στην πιο hot φωτογραφία του Σαββατοκύριακου

Η φωτογραφία της συγκέντρωσε πάνω από 15 χιλιάδες likes σε λιγότερο από μία ώρα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ένα πολύ όμορφο και αρκετά hot -θα λέγαμε- κορίτσι. Διαθέτει αναλογίες που θα ζήλευε ακόμη και μοντέλο της Victoria’s Secret και αυτό εύκολα μπορείς να το δεις μέσα από το Instagram account της.

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει κάθε τόσο προκαλούν την αύξηση της θερμοκρασίας, πόσο μάλλον δε όταν ποζάρει μαγιό και βλέπει κανείς τις φανταστικές αναλογίες της.

Βαλαβάνη θα μας τρελάνεις! 10 φορές που ζηλέψαμε το insta της (photos)

Η hot φωτογραφία με μαγιό που ανέβασε στο Instagram

Η σημερινή ημέρα είναι μία από αυτές που η Ευρυδίκη προκάλεσε ξαφνική άνοδο της θερμοκρασίας (ήδη έκανε αρκετή ζέστη εν τω μεταξύ). Φορώντας το μαύρο μπικίνι της μας απέδειξε πως δεν την θεωρούμε άδικα μία από τις καλλίγραμμες δημοσιογράφους της ελληνικής showbiz.

Με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας η Ευρυδίκη πόζαρε με το μαγιό της συγκεντρώνοντας μέσα σε λιγότερο από από μία ώρα πάνω από 15 χιλιάδες likes στο post της.

evridiki valavani

Το καλλίγραμμο κορμί της μέσα από φωτογραφίες

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό στο Instagram, αφού από τότε που μπήκε το καλοκαίρι, είναι αρκετές οι φορές που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ανέβασε στο account της φωτογραφία με μαγιό.

Στη gallery που ακολουθεί παρακάτω πάντως θα δεις πολλές ακόμη φορές που «έριξε» το Instagram με την εμφάνιση και το απίστευτο κορμί της.

Η hot φωτό με μπικίνι που προκάλεσε σοκ μέχρι και στον Βασάλο

Στις 30 Μαΐου 2021 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέβασε μια φωτογραφία της με μπικίνι, στην οποία έπαθε σοκ, ακόμη και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Βασάλος. Μέσα στον Μάιο η Βαλαβάνη με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Βασάλο, ταξίδεψαν στην Πάρο όπου απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού

Εκεί είδαμε και την hot πόζα της Ευρυδίκης με μαύρο μπικίνι. Η πόζα ήταν τόσο hot που δήλωσε σοκαρισμένος μέχρι και ο Βασάλος.

Σήμερα όπως θα δεις έκανε και το εμβόλιο κατά του Covid-19.



Δες περισσότερες φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.