Η Βαλαβάνη δημοσίευσε την πιο hot φωτό με μπικίνι κι έπαθε σοκ μέχρι και ο Βασάλος

Η Βαλαβάνη δημοσίευσε την πιο hot φωτό με μπικίνι κι έπαθε σοκ μέχρι και ο Βασάλος

Την αγαπήσαμε στο Survivor του 2017 αλλά τώρα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι στα καλύτερά της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ένα από τα κορίτσια που γνωρίζαμε εδώ και χρόνια ως αθλητικογράφο του Skai αλλά γνωρίσαμε περισσότερο μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor του 2017.
Η δημοσιογράφος ξεχώρισε και ήταν η μόνη γυναίκα που κατάφερε να φτάσει τόσο κοντά στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Από το 2017 μέχρι και σήμερα, η Βαλαβάνη παραμένει στη δημοσιότητα και στα τηλεοπτικά δρώμενα. Μπορεί φέτος να την απολαύσαμε μόνο στο Just the 2 of Us στο πλευρό του Ηλία Βρεττού αλλά η Ευρυδίκη φρόντισε και το σώμα της.

Το παράδειγμα της Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη είχε δημοσιεύσει πριν από λίγους μήνες το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί, ένα πρόγραμμα που αν κρίνουμε από τις αναλογίες της σήμερα, ήταν αποτελεσματικό και τη δικαίωσε.

Η Βαλαβάνη λατρεύει τις καλοκαιρινές πόζες με μαγιό και το καλοκαίρι 2021 προβλέπεται θερμό.



Το ταξίδι στην Πάρο.


Τις τελευταίες ημέρες, η Βαλαβάνη με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Βασάλο, απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα της Πάρου.

Εκεί είδαμε και την hot πόζα της Ευρυδίκης με μαύρο μπικίνι. Η πόζα ήταν τόσο hot που δήλωσε σοκαρισμένος μέχρι και ο Βασάλος.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσα στο Survivor, όπου και άνθισε ο έρωτάς του. Μέσα στο παιχνίδι ο Κωνσταντίνος παραδέχτηκε πως φλέρταρε διακριτικά την Ευρυδίκη αλλά την άφησε να επιλέξει μόνη της.

Το ζευγάρι ξεκαθάρισε πως δεν συνέβη τίποτα μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά αργότερα. Η Ευρυδίκη παραδέχτηκε πως προσπάθησε να εντυπωσιάσει τον Κωνσταντίνο στην ένωση των δύο ομάδων.

Μετά το ριάλιτι, οι δύο παίκτες έπρεπε να βρίσκονται συχνά και να κάνουν εμφανίσεις μαζί αλλά ο δεσμός τους προέκυψε αλλού
Βασάλος και Βαλαβάνη αποκάλυψαν πως έγιναν ζευγάρι στις κοινές τους διακοπές στη Ρόδο.

Δες την hot πόζα της Ευρυδίκης παρακάτω.