Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η απάντηση θα πρέπει να είναι ναι!

Πατούλια Κατερίνα
Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η απάντηση θα πρέπει να είναι ναι!

Τι ισχύει τελικά με το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου;

Αυτήν την Παρασκευή, 9 Ιουνίου, το Πρω1νό ολοκληρώνεται σε μία από τις πιο δύσκολες και περίεργες σεζόν του στον ΑΝΤ1.

Η Φαίη που στα μέσα της χρονιάς ενισχύθηκε τηλεοπτικά από τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των δύο γιων της, Γιώργο Λιάγκα, κατάφερε να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης που στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής χρονιάς είχαν φτάσει να είναι έως και μονοψήφια.

Κι ενώ το Πρω1νό θα ανανεώσει το τηλεοπτικό του ραντεβού με το κοινό για τον Σεπτέμβρη, από την ομάδα θα λείπει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Ο παρουσιαστής αποφάσισε μετά από χρόνια στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και ενώ ήταν παιδί της ομάδα του Πρω1νό από το Μega το μακρινό 2010, ο Ουγγαρέζος φημολογείται πως θα αφήσει μεν το Πρω1νό αλλά θα επιστρέψει δε, στο Mega!

H πρόταση της Ναταλίας:

Όπως έγινε γνωστό μέσα από το «Ευτυχείτε» την προηγούμενη εβδομάδα και το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, ο ΑΝΤ1 έκανε δεκτό το αίτημα του Ουγγαρέζου να μην ενεργοποιηθεί ο επιπλέον χρόνος στο συμβόλαιο του και έτσι θα αποχωρήσει από το κανάλι του Αμαρουσίου.
Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, ο παρουσιαστής φαίνεται ότι έχει σίγουρα δύο τηλεοπτικές προτάσεις. Η μία έχει να κάνει με τη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε Γίνεται» στον Alpha μετά την αποχώρηση του Κώστα Τσουρού.

H πρόταση του Νίκου Κοκλώνη:

Στον Δρόμο FM και στο πρωινό πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού, πληροφορηθήκαμε πως ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μια δελεαστική πρόταση στον παρουσιαστή για να γίνει μέρος της εταιρίας παραγωγής του χωρίς όμως να γνωρίζουμε το ποιο πρότζεκτ θέλει ο Κοκλώνης να αναλάβει ο Ουγγαρέζος.

Η Ελένη Μενεγάκη και η χημεία με τον Ουγγαρέζο

Αν μας ρωτάς, η τηλεοπτική στέγη που θα φιλοξενήσει φέτος τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, θα έπρεπε να είναι εκείνη της Ελένης Μενεγάκη.
Αν έχει τύχει να δεις τις εμφανίσεις του Ουγγαρέζου στο παρελθόν, απέναντι στην Ωραία Ελένη της τηλεόρασης, έχεις σίγουρα εντοπίσει την απίθανη μεταξύ τους χημεία.



Η Ελένη, είχε κάνει και στο παρελθόν πρόταση συνεργασίας στον Δημήτρη αλλά εκείνος είχε τελικά επιλέξει να βρεθεί στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Αν τελικά πει όχι, θα είναι η δεύτερη και ίσως τελευταία φορά που η Ελένη θα του ζητήσει να συνεργαστούν. Πάντως, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Ρυθμό, οι συνεργάτες του Ουγγαρέζου έχουν προδώσει πως μάλλον έχει συμφωνήσει να είναι μαζί με τη Μενεγάκη.

Το Mega άλλωστε έδωσε και το πρώτο teaser από την εκπομπή της Μενεγάκη στο οποίο την βλέπουμε άκρως ανανεωμένη.



Τι άλλο γνωρίζουμε για την εκπομπή της Ελένης; Διάβασε τη gallery