Καλοκαίρι #not: Η πρώτη εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και τα σχόλια στο Twitter

Καλοκαίρι #not: Η πρώτη εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και τα σχόλια στο Twitter

Η παρουσιάστρια έγινε trending θέμα στα social media.

Ο Ιούλιος έχει έρθει και επίσημα στο ημερολόγιο του 2021. Αυτό για πολλούς σηματοδοτεί την έναρξη της εποχής των διακοπών, την επιβράδυνση των ρυθμών ζωής και ό,τι άλλο συνεπάγεται το summer mood.

Στην τηλεόραση, οι περισσότερες εκπομπές κάνουν ένα μικρό διάλειμμα και ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο. Υπάρχουν, όμως, κι άλλες, όπως αυτή της Ελένης Τσολάκη -Καλοκαίρι #not- που αρχίζουν τώρα την καθημερινή τους συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό και, φυσικά, τραβάνε τα βλέμματα.



Η νέα εκπομπή της Ελένης Τσολάκη

Η Ελένη Τσολάκη είναι σίγουρα ένα πολύ φρέσκο κορίτσι, με χρόνια πια εμπειρία στα τηλεοπτικά δρώμενα. Στον λογαριασμό της στο Instagram μετράει 196 χιλιάδες followers, οι οποίοι θέλουν να ενημερώνονται καθημερινά για ό,τι συμβαίνει στη ζωή της σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Τσολάκη: Είδε τον εαυτό της στο Μακεδονία tv το 2008 και αντέδρασε κάπως έτσι

Σήμερα, λοιπόν, που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της καλοκαιρινής της εκπομπής, αναμενόμενα τα social media ήταν πολύ ενεργά. To Twitter, ειδικά, ανέδειξε το #kalokairinot σε trending hashtag πολύ γρήγορα.

tsolaki1

Για την περίσταση, η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα mini shirt-dress σε μπλε χρώμα που αναδείκνυε τόσο τα γυμνασμένα της πόδια όσο και το μαύρισμά της.



Τα tweets των χρηστών

Πολλοί ήταν εκείνοι που δε δίστασαν να αποθεώσουν το νέο εγχείρημα της παρουσιάστριας. Θα βρεις μερικά από τα top σχόλιά τους στην παρακάτω gallery.