Η Δούκισσα απαντά στην κριτική που έχει δεχτεί για το σώμα της

Η Δούκισσα απαντά στην κριτική που έχει δεχτεί για το σώμα της

Ένα από τα πιο εμπνευσμένα μηνύματα που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι διάσημες βρίσκονται στο στόχαστρο σχολίων. Περισσότερο καθημερινό φαινόμενο που τείνει να διαιωνίζεται και να διογκώνεται με την άνοδο των social media.

Κορίτσια, όπως η Δούκισσα Νομικού, μοιάζουν να βρίσκονται υπόλογα για την παραμικρή αυξομοίωση του βάρους τους, γι’ αυτό και το μοντέλο slash παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.



Η απάντηση της Δούκισσας σε όσους κρίνουν το σώμα της

Με αυτήν, ουσιαστικά επικοινωνεί το γεγονός ότι το σώμα αλλάζει και ούτε αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας εκπλήσσει ούτε και να γίνεται αντικείμενο κριτικής. Τονίζει τη σημασία του να αγαπάς τον εαυτό σου ανεξάρτητα με το νούμερο στη ζυγαριά ή με το πόσο γυμνασμένη -ή μη- είσαι.

https://www.instagram.com/p/CQ6domnrjb1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αναλυτικά το post της Δούκισσας

«Αυτό είναι το σώμα μου. Κάποιες φορές είναι πολύ αδύνατο, άλλες φορές έχει περισσότερες καμπύλες.

Άλλες φορές είναι εξαντλημένο, άλλες φορές είναι γραμμωμένο. Κατά καιρούς έχει κριθεί από ξένους, στο παρελθόν έχει κριθεί και από εμένα. Μέχρι που έγινα μαμά. Και το εκτίμησα. Το θαύμασα. Το αγάπησα.

Μην αφήνεις κανένα σχόλιο να σε επηρεάσει. Κανένα «είσαι πολύ αδύνατη, είσαι πολύ ζουμερή, είσαι πολύ γυμνασμένη, είσαι πολύ αγύμναστη». Να ξέρεις μόνο ένα πράγμα: είσαι πολύ …υπέροχη»