Baby boom- Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Scarlett Johansson

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Baby boom- Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Scarlett Johansson

Η 36χρονη ηθοποιός διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Scarlett Johansson, η οποία θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά. Η 36χρονη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Colin Jost σύμφωνα με πληροφορίες της Page Six, και όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Αυτό θα είναι το δεύτερο παιδάκι της ηθοποιού, καθώς έχει ακόμη μία κόρη, τη Rose (6 χρονών) με τον πρώην σύζυγό της Romain Dauriac.

Ο γάμος της Scarlett με τον Jost

Ήταν τέλη Οκτωβρίου του 2020 όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες για τον γάμο της ηθοποιού με τον τότε σύντροφό της, Colin. Η τελετή ήταν ιδιωτική και το παρών έδωσαν μόνο η οικογένεια και στενοί φίλοι του ζευγαριού, σύμφωνα με τον φιλανθρωπικό οργανισμό Meals on Wheels που ανακοίνωσε και τα ευχάριστα νέα με ένα post στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CG8Cx8qs4JX

Το νιόπαντρο ζευγάρι ζήτησε από τους fans του να βοηθήσουν προσφέροντας ό,τι μπορούν στην οργάνωση ενώ στο post επισημάνθηκε πως ο γάμος έγινε κάτω από άκρα ασφάλεια και τηρώντας όλους τους κανόνες προστασίας για τον covid19.

Η πιο σέξι σταρ του Hollywood παντρεύτηκε και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι

Αυτός είναι ο πρώτος γάμος του Jost και ο τρίτος της Johansson που είχε παντρευτεί τον ηθοποιό Ryan Reynolds και τον Γάλλο επιχειρηματία Romain Dauriac με τον οποίο απέκτησε μια κόρη (τη Rose).

Η εγκυμοσύνη που έμεινε σχεδόν κρυφή

«Η Scarlett πρόκειται να γεννήσει σύντομα, ξέρω ότι αυτή και ο Colin είναι ενθουσιασμένοι», ανέφερε μια πηγή στη Page Six, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε, ότι «διατηρεί πολύ χαμηλό προφίλ και κρατά την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Πολλοί fans έχουν παρατηρήσει ότι η Scarlett απουσιάζει από προσωπικές εκδηλώσεις και εμφανίσεις ειδικά αυτό το διάστημα ενόψει της κυκλοφορίας της Black Widow.

«Δεν έχει κάνει πολλές συνεντεύξεις ή εκδηλώσεις για την προώθηση της Black Widow, κάτι που είναι εκπληκτικό, δεδομένου ότι είναι μια τεράστια κυκλοφορία της Marvel / Disney και είναι τόσο η πρωταγωνίστρια, όσο και η παραγωγός», εξήγησε μια άλλη πηγή.

Πολλές από τις εμφανίσεις της Scarlett έχουν γίνει μέσω του Zoom και το πλάνο ήταν πάντα από τους ώμους και πάνω.



Περιμένουμε να την δούμε με φουσκωμένη κοιλίτσα...