Η JLo φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ ή φίλτρα και βλέπουμε το δέρμα της έτσι όπως είναι

Για πρώτη φορά η Jennifer Lopez αφήνει να φανούν οι ατέλειές της.

Είναι γεγονός πως ο χρόνος δεν φαίνεται να την αγγίζει. Την αγαπάμε για το σεξ απίλ, τη φρεσκάδα, το ταλέντο και φυσικά την ομορφιά τόσο του προσώπου όσο και του κορμιού της. Η JLo -όπως υποστηρίζει και η ίδια- διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της δίπλα στον Ben Affleck και αυτό φαίνεται.

Πρόκειται για μια γυναίκα σύμβολο που καταρρίπτει τους κανόνες -κάθε φορά- και παρά τις δυσκολίες της προσωπικής της ζωής, καταφέρνει και βρίσκει τις ισορροπίες και φυσικά την ευτυχία. Έτσι δε λένε εξάλλου; Πως όσο μένεις αισιόδοξος απέναντι στα πράγματα αυτά θα σε ανταμείψουν. Αυτό φαίνεται πως αποτελεί στάση ζωής για την Jennifer Lopez η οποία κάθε φορά εκπέμπει ομορφιά μέσα και έξω.

Κι επειδή την θαυμάζουμε μέσα από πολλά stories και post που ανεβάζει από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάθε φορά την βλέπουμε απαστράπτουσα, ντυμένη, βαμμένη και χτενισμένη με τα μεγαλύτερα hot trends της εποχής, αποδεικνύοντας πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία.

Και επειδή πολλοί την κατακρίνουν για σκληρό photoshop, η εταιρία καλλυντικών την οποία έχει ιδρύσει - η J Lo Beauty, ανέβασε μια φωτογραφία της διάσημης performance χωρίς ίχνος ρετούς και μακιγιάζ.

Η νέα σειρά καλλυντικών της star εξάλλου, προάγει την φυσική ομορφιά και αυτός είναι ακόμη ένας λόγος που η JLo αποφασίζει να δείξει το δέρμα της χωρίς ίχνος make up. Παρόλο που σε παλιότερη συνέντευξή της η ίδια είχε δηλώσει πως δεν έχει κάνει ούτε botox στο πρόσωπό της, λίγοι ήταν εκείνοι που την πίστεψαν.

Το #nomakeup είναι μια τάση που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια εδραιώνοντας την επιρροή της εμφανώς στις μέρες μας και την οποία ακολουθούν πολλές γυναίκες στον κόσμο, θέλοντας να δείξουν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την άβαφη εκδοχή του εαυτού τους. Φωτογραφίζονται, λοιπόν, στο Instagram και δείχνουν πώς είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η JLo δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτό το beauty trend (και καλά έκανε), καθώς το δέρμα της είναι τόσο αναζωογονημένο που θαρρείς και ο χρόνος δεν την έχει αγγίξει.

Με ρετούς ή χωρίς, βαμμένη ή αμακιγιάριστη, η Jennifer Lopez εκπέμπει ευτυχία κι αυτό τα περικλείει όλα!

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ